Libnet.ro
UNICEF

10:30

Deficitul comercial a depasit 10 miliarde de euro dupa primele 8 luni

Hotnews Hotnews,
 Deficitul comercial a depasit 10 miliarde de euro dupa primele 8 luni

Deficitul din comertul exterior al Romaniei a depasit 10 miliarde de euro dupa primele 8 luni din acest an am exportat in valoare de 45,74 miliarde de euro si am importat de 56,59 miliarde euro), potrivit datelor publicate joi de Institutul National de Statistica. continuă pe Hotnews

IN PRIMELE OPT LUNI: Deficitul balantei comerciale a urcat la peste 10 miliarde de euro

Deficitul balantei comerciale FOBCIF) a urcat la 10,850 miliarde de euro, in primele opt luni din acest an, mai mare cu 1,867 miliarde de euro decat cel inregistrat in perioada ianuarie - august 2018, potrivit datelor Institutului National de Statistica.

IN PRIMUL SEMESTRU AL ANULUI 2019 Activele fondurilor de pensii private au depasit 12 miliarde de euro

Valoarea activelor totale aflate in administrare, la nivelul intregului sistem de pensii private, a ajuns in primul semestru al anului 2019, la 57,43 miliarde de lei 12,13 miliarde de euro), comparativ cu 45,6 miliarde lei, in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor transmise de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

Liste aprobate cu putin timp inainte de alegeri: Aproape 600 de autoritati locale vor primi finantare prin Fondul de Dezvoltare si Investitii de 10 miliarde de lei

Comisia Nationala de Strategie si Prognoza a aprobat in lunile septembrie si octombrie doua liste cu proiecte care urmeaza sa fie finantate prin Fondul National de Dezvoltare si Investitii. Plafonul de contractare este de 10 miliarde lei in acest an, beneficiare fiind, in mare parte, primariile. Prima lista, aprobata pe 17 septembrie, contine 116 proiecte, iar a doua, aprobata pe 2 octombrie, 469 de proiecte. Reamintim ca acest Fond a fost infiintat prin OUG 1142018, in plus fata controversatele PNDL 1 si PNDL 2 prin care sunt alocati bani, fara niciun control, de la buget, pentru investitii locale. Vezi cele doua liste.

Romania a importat cu 10,8 miliarde de euro mai mult decat a exportat, in primele opt luni

Importurile Romaniei au continuat sa se adanceasca, in primele opt luni ale anului, in timp ce exporturile au crescut doar slab, astfel ca deficitul comercial s-a ridicat la 10,85 miliarde de euro, arata datele publicate de Institutul National de Statistica.

DUPA PRIMELE TREI TRIMESTRE ALE ANULUI BET-TR se gaseste cu 20% peste nivelul anterior OUG 114

Prime Transaction: Evolutia din primele noua luni ale lui 2019 ar trebui sa atraga atentia detinatorilor de capital * Banca Transilvania: Tinand cont de turul de forta de la inceputul anului, este normal sa apara marcari de profit, consolidari sau poate chiar reactii negative mai consistente Primele noua luni ale anului au marcat o crestere impresionanta a principalelor actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), indicele BET inregistrand un avans de 30%, in timp ce cu tot cu dividende randamentul total se ridica la aproape 41%, cat este rentabilitatea indicelui BET-TR.

Premii de 10.000 euro pentru solutii la problemele de mediu din Bucuresti

Reprezentanti ai institutiilor publice si ai societatii civile, arhitecti, specialisti din organizatii de mediu, designeri, antreprenori si inovatori sunt invitati sa contribuie la definirea de noi instrumente si activitati pentru protejarea mediului inconjurator, in cadrul hackaton-ului international Climathon. Pentru fiecare provocare adresata in cadrul evenimentului, va fi desemnata o echipa castigatoare, care va beneficia de cate un premiu de 5. 000 de euro si suport dupa terminarea hackathon-ului.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )