Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deficitul comercial poate cobori in acest an la 3-4% din PIB

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Deficitul comercial poate cobori in acest an la 3-4% din PIB

Deficitul comercial ar putea cobori in acest an la 3-4% din PIB, avand in vedere evolutia exporturilor si importurilor in primele luni ale anului, a declarat, marti, ministrul Economiei, Varujan Vosganian. continuă pe Wall-Street Ro

Vosganian: Deficitul comercial ar putea cobori, in acest an, la 3-4% din PIB

Deficitul comercial ar putea cobori, in acest an, la 3-4% din PIB, avand in vedere evolutia exporturilor si importurilor in primele luni ale anului, a declarat, marti, ministrul Economiei, Varujan Vosganian, conform Realitatea. net.

Consiliul Legislativ: Seful statului este parte a puterii executive, alaturi de premier. Nu poate pierde acest statut

Consiliul Legislativ apreciaza, in avizul asupra proiectului de revizuire a Constitutiei obtinut de Mediafax, ca seful statului este parte a puterii executive, alaturi de premier, si nu poate pierde acest statut, solicitand parlamentarilor sa renunte la teza privind definirea puterilor in stat.

Consiliul Legislativ amendeaza proiectul de Constitutie al lui Crin Antonescu: Seful statului este parte a puterii executive, alaturi de premier. Nu poate pierde acest statut

Consiliul Legislativ apreciaza, in avizul asupra proiectului de revizuire a Constitutiei obtinut de Mediafax, ca seful statului este parte a puterii executive, alaturi de premier, si nu poate pierde acest statut, solicitand parlamentarilor sa renunte la teza privind definirea puterilor in stat din proiectul de revizuire a Constitutiei.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )