Libnet.ro
UNICEF

23:15

Deficitul structural va fi mai mic decat cel prognozat la inceputul anului

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deficitul structural va fi mai mic decat cel prognozat la inceputul anului

Romania a are un deficit bugetar, pe ESA, de maxim 2,8% din PIB pentru anul 2017, iar pe cash este de 2,96% din PIB, a anuntat, astpzi, ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, dupa audierea sa in Comisia economica din Senat. continuă pe Ziarul Bursa

Misa, Finante: Romania a are un deficit bugetar, de maxim 2,8% din PIB pentru anul 2017

Romania a are un deficit bugetar, pe ESA, de maxim 2,8% din PIB pentru anul 2017, iar pe cash este de 2,96% din PIB, a anuntat, marti, ministrul Finantelor Publice, Ionut Misa, dupa audierea sa in Comisia economica din Senat, scrie Agerpres vezi in finalul articolului diferenta dintre cele doua moduri de calcul al deficitului). Suntem intr-un deficit ESA de maxim 2,8%, in conditiile in care tinta asumata la inceputul anului a fost de 2,96%. Deficitul cash este in tinta de 3%, la 2,96%, in conditiile in care la inceputul anului s-a asumat 2,98%. Deficitul structural va fi mai mic decat cel prognozat la inceputul anului si toti acesti indicatori macroeconomici pozitivi ne pozitioneaza intr-o alta relatie cu partenerii nostri de la Bruxelles, a spus Misa.

Notari amendati cu aproape 3 milioane lei, pentru ca aveau onorarii mai mari decat cele legale

Consiliul Concurentei a amendat Camera Notarilor Publici Suceava si 72 de notari publici din Suceava si Botosani, membri ai acestei organizatii, pentru ca au realizat tabele cu onorariile minimale stabilite pentru cele mai importante acte si proceduri notariale, mult mai mari decat cele stabilite de Ministerul Justitiei.

Cine este jucatoarea care a stat pe teren mai mult decat Simona Halep la o partida oficiala

Simona Halep a avut parte de un meci istovitor contra americancei Lauren Davis, pe care a invins-o dupa trei ore si 45 de minute. A fost al treilea cel mai lung meci din istoria Australian Open, din.

Lider PNL: in 2019, PSD va fi mult mai puternic decat a fost vreodata

Fratele celui mai apropiat consilier al presedintelui Iohannis face dezvaluiri incredibile. intr-un interviu pentru ReporterIS, Alexandru Muraru, prim-vicepresedinte PNL Iasi, cercetator in Stiinte.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2229 seconds )