Libnet.ro
UNICEF

20:45

Delegatia Norvegiei, blocata la Oslo din cauza Covid-19: Va mai avea loc meciul cu Romania?

Hotnews Hotnews,
 Delegatia Norvegiei, blocata la Oslo din cauza Covid-19: Va mai avea loc meciul cu Romania?

Delegatia Norvegiei trebuia sa decoleze astazi spre Romania, urmand sa aterizeze in aceasta dupa-amiaza la Bucuresti. Autoritatile nationale din tara nordica au decis insa sa nu permita iesirea jucatorilor si staff-ului din tara, in contextul situatiei influentate de pandemia Covid-19 la lotul norvegian, a anuntat federatia de la Oslo. continuă pe Hotnews

EXCLUSIV. Silvia Launeanu, stabilita peste Ocean, despre noul presedinte al SUA: Nu imbratisez ideile progresiste sau socialiste, tata a stat 14 ani in Siberia, din cauza comunismului!

Va mai amintiti de talentata solista Silvia Launeanu 45 de ani), care acum zece ani facea furori cu trupa D La Vegas, alaturi de Daniel Robu? S-a mutat in urma cu sase ani in America, unde s-a casatorit si a devenit mamica, iar pandemia a prins-o cu familia in Romania. Cantareata cu cel mai lung .

Tot mai multe trenuri sunt anulate in Europa din cauza restrictiilor de circulatie si a numarului mic de pasageri

In tot mai multe tari din Europa sunt anulate trenuri interne si internationale, dupa ce cateva tari au impus lockdown-uri si numarul de pasageri a scazut in unele zone si cu peste 70%. Din martie pana in iunie au fost anulate multe trenuri si apoi lucrurile si-au revenit cateva luni, dar acum serviciile sunt din nou restranse din cauza pandemiei.

OMS: Numarul cazurilor de rujeola creste la nivel mondial din cauza restrictiilor legate de Covid-19

Numarul cazurilor de rujeola a crescut la aproape 870. 000 la nivel mondial in 2019, fiind cel mai ridicat nivel din aproape 25 de ani, din cauza scaderii vaccinarilor la un nivel critic, iar situatia se va inrautati in 2020 din cauza restrictiilor legate de Covid-10, care afecteaza programele de imunizare, potrivit unui raport publicat joi de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), transmite Reuters.

Alexia Eram, operata de urgenta. Nici nu a putut dormi din cauza durerilor

Alexia Eram, operata de urgenta dupa nici nu a putut dormi din cauza durerilor. Fiica Andreei Esca, trece prin momente grele. Aceasta si-a anuntat fanii de pe reteaua de socializare ca trebuie sa ajunga imediat la spital pentru a fi operata de urgenta. Vedeta are apendicita. Andreea Esca trece prin momente de cosmar. Fiica ei, .

Premierul francez vrea amanarea cu trei luni a alegerilor regionale din cauza exploziei cazurilor de COVID-19

Pandemia de coronavirus pune la grea incercare organizarea alegerilor regionale in Franta. Premierul francez Jean Castex va cere o amanare cu trei luni a alegerilor regionale, din cauza evolutiei pandemiei de.

Hochei: Campionatul national a fost intrerupt din cauza coronavirusului

Federatia Romana de Hochei pe gheata a anuntat, miercuri, ca a decis intreruperea campionatului de seniori, din cauza numarului de cazuri de coronavirus de la echipe.

Gorghiu anunta ca parlamentarii PNL vor boicota sedinta de plen a Senatului Despre initiativa Fara penali: Daca ajunge la vot, desi nu are raport din cauza PSD, votam pentru

Senatorul PNL Alina Gorghiu sustine ca liberalii vor vota pentru initiativa cetateneasca Fara penali in functii publice, daca va ajunge la vot miercuri, chiar daca proiectul nu are raport din cauza PSD. Ea anunta insa ca parlamentarii liberali vor boicota sedinta de plen a Senatului si face apel la sentori sa nu gireze actiunile antidemocratice ale PSD si sa nu participe fizic la plenul prin care se doreste refacerea majoritatii PSD in forurile de decizie ale Senatului, lucru care se va traduce in sabotarea zilnica a Guvernului, in demersuri de un populism desantat si aruncarea in aer a stabilitatii financiare.

Ziua Veteranilor - marcata la Bucuresti printr-o ceremonie fara public din cauza pandemiei

Ceremonii militare si religioase in format restrans vor avea loc miercuri, de Ziua Veteranilor, in Bucuresti si in garnizoanele in care exista unitati militare ce au executat misiuni in teatrele de operatii, informeaza MApN, citat de Agerpres. in Capitala, de la ora 10,45, la Monumentul Eroilor cazuti in Teatrele de Operatii si pe teritoriul Romaniei din Parcul Tineretului va avea loc o ceremonie militara si religioasa si vor fi depuse coroane de flori. Din cauza pandemiei de coronavirus, ceremonia se va desfasura fara public, precizeaza sursa citata.

Nationala Norvegiei blocata in propria tara

Autoritatile de la Oslo n-au permis nationalei de fotbal a Norvegiei sa plece spre Romania in contextul pandemiei de coronavirus.

Spatiul Schengen nu va mai fi ce a fost: ce se intampla cu granitele, din cauza atacurilor teroriste

Franta a cazut victima mai multor atacuri teroriste in ultima luna. Din acest motiv, Angela Merkel si Emmanuel Macron au anuntat mai multe modificari aduse spatiului Schengen. Dintr-un punct.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )