Libnet.ro
UNICEF

01:05

Delegatie de elevi si profesori de pe malul Borcei, la Centenarul Marii Uniri de la Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Delegatie de elevi si profesori de pe malul Borcei, la Centenarul Marii Uniri de la Alba Iulia

Consilierii judeteni au votat joi Hotararea privind aprobarea participarii judetului Calarasi, prin Inspectoratul Judetean Scolar, la sarbatoarea Centenarului marii Uniri de la Alba Iulia. continuă pe Adevărul

Maria Dragomiroiu si Miki incing atmosfera de 1 Decembrie. Cum va fi sarbatorit Centenarul Marii Uniri

Maria Dragomiroiu si Miki sunt invitatele speciale ale programul de 1 decembrie care va avea loc la Calarasi. Manifestarile dedicate Centenarului Marii Uniri vor include trei evenimente: parada militara, retragerea cu torte a trupelor si spectacol artistic.

Gabriel Oprea si UNPR, apel la unitate inainte de Centenarul Marii Uniri. in urma cu doua saptamani, fostul vicepremier se intalnea cu Dragnea

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a mers vineri sa depuna o coroana de flori in memoria militarilor romani cazuti la datorie, cu acest prilej avand si un discurs in care a vorbit de unitate si de lupta pentru interesul national. in urma cu doua saptamani, presedintele fondator al UNPR s-a intanit cu Liviu Dragnea, cei doi discutand despre alegerile europarlamentare, in conditiile in care Oprea ar vrea sa candideze, potrivit unor surse politice.

Centenarul Marii Uniri, sarbatorit cu mancare traditionala si multe premii la Atelierul Click! Pofta buna!

Unul dintre cei mai apreciati tineri chefi din tara Toma Ioan Cosmin , preparate traditionale reinterpretate, multi gurmanzi si pasionati de gatit, mancare buna si voie buna: toate acestea au fost ingredientele Atelierului Meniul Centenarului, organizat de revista Click! Pofta buna!, miercuri, 21 noiembrie, la Hub Design din Bucuresti.

Simona Halep, asteptata pe malul Borcei, pe 28 noiembrie. Campioana la tenis va primi titlul de cetatean de onoare

Castigatoarea titlului de Grand Slam de la Roland Garros in 2018, Sioma halep este asteptata la Calarasi peste o saptamana unde i se acorda titlul de cetatean de onoare al orasului de pe malul Borcei.

Calendarul activitatilor dedicate Centenarului Marii Uniri: Ateliere, expozitii si calatorie in timp

Grupul de intocmire si monitorizare a Calendarului activitatilor dedicate Centenarului Marii Uniri, constituit in mod voluntar la nivelul judetului Calarasi, a prezentat activitatile care se desfasoara in lunile noiembrie si decembrie.

Pavel Filip, premierul Republicii Moldova: Simbolic, cetatenii nostri nu vor plati roaming-ul de 1 decembrie 2018, ziua Marii Uniri

Ne dorim un spatiu comun de comunicare si cetatenii sa nu simta ca au trecut dintr-o tara in alta. Sa poata vorbi la telefon fara sa achite tarife de roaming. Ma bucur ca am convenit, ca un prim pas simbolic, ca cetatenii nostri sa nu plateasca roaming-ul anul acesta de 1 decembrie, de ziua Marii Uniri. , a declarat joi premierul moldovean Pavel Filip. Republica Moldova este gata cu toate procedurile necesare si vom merge inainte sa semnam acest acord de eliminare a tarifelor de roaming si aici vreau sa-i multumesc d-nei prim-ministru pentru deschiderea si initiativa care-i apartine, a mai spus acesta.

Guvernatorul statului Arizona felicita Romania cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Ce a scris in proclamatie politicianul american

Guvernatorul statului Arizona, Douglas Ducey, a emis o proclamatie de felicitare a Romaniei cu ocazia Centenarului Marii Uniri, in care sunt mentionate legaturile stranse dintre Romania si Statele Unite ale Americi care au alimentat si prietenia dintre Statul Arizona si tara noastra, a anuntat Ambasada Romaniei la Washington.

PARLAMENT: Sedinta dedicata Centenarului Marii Uniri, pe 28 noiembrie

Parlamentul se va reuni miercurea viitoare, de la orele 14. 00, intr-o sedinta solemna dedicata celebrarii Centenarului Marii Uniri, au decis Birourile permanente reunite.

FOTO 100 de stejari plantati si adoptati de 100 de copii pe un islaz din Horezu - Valcea in onoarea Centenarului Marii Uniri

La initiativa Primariei orasului Horezu in colaborare cu Ministerul Apelor si Padurilor si Regia Nationala a Padurilor Romsilva astazi si maine, 20 si 21 noiembrie, vor fi plantati 100 de stejari in cinstea Centenarului Marii Uniri. Puietii vor fi plantati de 100 de copii si tineri, pe islazul orasului, iar acestia vor primi in schimb cate un certificat de adoptie.

Premierul Dancila si ceilalti ministri vin la Alba Iulia. Guvernul tine sedinta omagialain Sala Marii Uniri, in 29 noiembrie

Guvernul Romaniei a decis sa organizeze o sedinta omagiala cu ocazia Centenarului la Sala Marii Unirii de la Alba Iulia, pe data de 29 noiembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2747 seconds )