Libnet.ro
UNICEF

18:15

O delegatie parlamentara si una guvernamentala din Republica Moldova vor merge la Bucuresti pe 27 martie

Adevărul Adevărul,
O delegatie parlamentara si una guvernamentala din Republica Moldova vor merge la Bucuresti pe 27 martie

La sedinta solemna de la Bucuresti din data de 27 martie, prilejuita de centenarul unirii, Republica Moldova va fi reprezentata de o delegati parlamentara, dar si de una guvernamentala. Presedintele Parlamentului, Andrian Candu, care va conduce delegatia Legislativului de la Chisinau, a declarat ca in cadrul sedintei va sustine un discurs, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Serviciul militar obligatoriu din Republica Moldova va fi eliminat: Tinerii vor fi scutiti de aceasta povara

Presedintele PDM, oligarhul Vlad Plahotniuc, a anuntat marti, 20 martie, ca formatiunea pe care o reprezinta a luat decizia ca in Republica Moldova sa se renunte la serviciul militar obligatoriu.

Peste 57 milioane de lei vor fi alocati pentru renovarea a sase institutii de invatamant din Republica Moldova

Guvernul a decis miercuri, 21 martie, renovarea in acest an a sase institutii de invatamant de tip primar, gimnazial si liceal, din subordinea autoritatilor publice locale.

Dumitru Diacov: Limba de stat in Republica Moldova este limba romana

Presedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov, spune ca nu poate raspunde pentru toti deputatii referitor la sansa de a modifica articolul 13 din Constitutie, dar personal, inca din anul 1994, a spus ca limba de stat in Republica Moldova este limba romana si asa trebuie sa fie si in Constitutie. intr-un interviu pentru Radio Europa Libera, citat de IPN, deputatul a declarat ca in Partidul Democrat exista mai multe pareri la acest subiect.

Dodon: Va promit ca Republica Moldova va supravetui, indiferent ce fac unionistii

Igor Dodon a dat asigurari ca Republica Moldova va supravetui, indiferent ce fac unionistii. Presedintele s-a pronuntat pentru relatii bune cu Romania, insa Bucurestiul trebuie sa renunte la ideea unionismului.

Kaufland anunta investitii de peste 100 milioane de euro in Republica Moldova

Evolutiile in implementarea proiectului investitional Kaufland in Republica Moldova au fost examinate marti, 20 martie, in cadrul intrevederii premierului Pavel Filip cu directorul general al companiei Kaufland Romania, Marco Hosl si directorul proiectului in Moldova, Dona Rapciuga.

Toate ambulantele din Moldova vor avea inscriptia 112 in loc de 903

Serviciul National Unic pentru Apelurile de Urgenta 112 ar trebui sa devina accesibil in regim de testare incepand din 29 martie si tot pana atunci pe toate ambulantele trebuie sa fie aplicate autocolante cu numarul 112 in loc de 903, conform unui ordin al Ministerului Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )