Libnet.ro
UNICEF

14:15

Delir xenofob, la Opera Nationala. Alina Cojocaru, boicotata de balerini nationalisti, la intalnirea cu vicepremierul Vasile Dancu VIDEO

Adevărul Adevărul,
Delir xenofob, la Opera Nationala. Alina Cojocaru, boicotata de balerini nationalisti, la intalnirea cu vicepremierul Vasile Dancu VIDEO

Negocierile de marti, din sala Operei, cu vicepremierul Vasile Dancu au amintit de congresele PCR de pe vremuri, cu discursuri si aplauze nesfarsite. Celebra balerina Alina Cojocaru a fost apostrofata de nationalisti pentru ca nu vorbeste bine romaneste. continuă pe Adevărul

Balerina Alina Cojocaru, boicotata la intalnirea cu vicepremierul Vasile Dancu VIDEO

Negocierile de marti, din sala Operei, cu vicepremierul Vasile Dancu au amintit de congresele PCR de pe vremuri, cu discursuri si aplauze nesfarsite. Celebra balerina Alina Cojocaru a fost apostrofata de nationalisti pentru ca nu vorbeste bine romaneste. Reactiile din presa internationala nu au intarziat sa apara.

FOTO: Acces interzis la Opera pentru Alina Cojocaru si Johan Kobborg

Balerina Alina Cojocaru si coregraful Johan Kobborg nu mai au voie sa intre in cladirea Operei Nationale Bucuresti ONB), potrivit unei adrese oficiale, semnata de seful Serviciului de resurse umane si de sefa Biroului de salarizare.

Scandalul de la Opera Nationala continua: Alina Cojocaru si Johan Kobborg nu mai au voie sa intre in cladirea Operei (VIDEO)

Telenovela de la Opera Nationala Bucuresti continua cu un nou episod. Mai exact, de marti, balerina Alina Cojocaru si Johan Kobborg, cel care a coordonat trupa de balet, nu mai au voie sa intre in.

SCANDALOS Alina Cojocaru si Johan Kobborg nu mai au voie sa intre in Opera Nationala Bucuresti

Balerina Alina Cojocaru si Johan Kobborg, director artistic al trupei de balet de la Opera Nationala Bucuresti, se regasesc pe o lista a persoanelor non grata in institutie. Astfel, potrivit documentului semnat de directorul de Resurse Umane al ONB si trimis catre biroul de paza al institutiei, cei doi artisti nu mai au voie sa intre in cladire incepand din 25 aprilie.

Scandalul de la Opera ia amploare: Balerina Alina Cojocaru si fostul coordonator al trupei de balet, concediati. Dancu trimite corpul de control

Scandalul de la Opera Nationala ia amploare. Prim-balerina Alina Cojocaru si Johan Kobborg, fostul coordonator altrupei de balet, au fost concediati si nu mai au voie sa calce in.

Scandalul de la Opera ia amploare. Balerina Alina Cojocaru si fostul coordonator al trupei de balet, concediati

Scandalul de la Opera Nationala ia amploare. Prim-balerina Alina Cojocaru si Johan Kobborg, fostul coordonator altrupei de balet, au fost concediati si nu mai au voie sa calce in.

Balerina Alina Cojocaru, interviu exclusiv despre situatia de la Opera din Bucuresti, la Adevarul Live, de la ora 11.00

Balerina Alina Cojocaru, atacata in aceste zile de colegii de la Opera din Bucuresti, este invitata la Adevarul Live, de la ora 11. 00, pentru a lamuri situatia in care se afla, dupa ce, atat ei, cat si lui Johan Kobborg, le-a fost interzis accesul in cladirea ONB.

Opera Nationala Bucuresti cere scuze publicului dupa anularea spectacolului de balet de sambata: Va informam asupra impredictibilitatii ce afecteaza programul, din motive independente de Opera ca institutie

Opera Nationala Bucuresti isi manifesta parerea de rau si profundul regret fata de imposibilitatea pe care o are in a-si desfasura activitatea si ii informeaza publicul asupra impredictibilitatii ce afecteaza programul de spectacole si evenimente, din motive independente de Opera Nationala Bucuresti ca institutie. Mesajul a fost postat pe site-ul Operei dupa ce Orchestra Operei Nationale din Bucuresti a refuzat sa cante la spectacolul de balet DSCH. The Dream, programat sambata seara la ora 19:00, iar dirijorul Tiberiu Soare le-a explicat spectatorilor la microfon ca aceasta este o forma de protest fata de actuala situatie de la Opera, dupa cum au declara pentru HotNews. ro balerina Marina Minoiu si un spectator prezent la fata locului.

Reactii interne si externe dupa situatia creata la Opera Nationala Bucuresti: disgusting. Vicepremierul Vasile Dincu va lua taurul de coarne marti

Vicepremierul Vasile Dincu a declarat ca se va intalni cu protestatarii de la Opera Nationala Bucuresti ONB) saptamana viitoare, dupa ce, sambata seara, un nou protest a avut loc la Opera, iar balerinii romani si straini aflati pe scena nu au putut sa sustina spectacolul ce era programat, intrucat colegii din orchestra si departamentul tehnic au boicotat reprezentatia.

Ioan Holender: Opera Nationala ar trebui desfiintata de ministru si creata in locul acesteia o alta institutie

Ioan Holender, fost director al Operei de Stat din Viena, este de parere ca Romania se afla intr-o situatie catastrofala, iar una din culmile acestei catastrofe este la Opera Nationala Bucuresti.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )