Libnet.ro
UNICEF

01:06

Deloitte Tax: Importurile de bioetanol din SUA sunt supuse inregistrarii in UE

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deloitte Tax: Importurile de bioetanol din SUA sunt supuse inregistrarii in UE

Comisia Europeana ar putea impune autoritatilor vamale din statele membre sa inregistreze importurile de bioetanol provenite din SUA, in urma plangerii depuse de Asociatia Producatorilor Europeni de Etanol Regenerabil ePure), se arata intr-un comunicat de presa trimis de catre Deloitte Tax. continuă pe Ziarul Bursa

Deloitte Tax: Importurile romanesti de bioetanol din SUA - supuse inregistrarii in Uniunea Europeana

Comisia Europeana ar putea impune autoritatilor vamale din Romania si din celelalte state membre sa inregistreze importurile de bioetanol provenite din SUA, in urma plangerii depuse de Asociatia Producatorilor Europeni de Etanol Regenerabil ePure). Asociatia Producatorilor Europeni de Etanol Regenerabil ePure) a depus in anul 2011 o plangere catre Comisia Europeana in urma sesizarii unei cresteri semnificative a importurilor de bioetanol din SUA catre Uniune. Dupa analizarea acestei plangeri, Comisia a stabilit ca exista dovezi suficiente pentru a supune inregistrarii importurile de bioetanol provenite din SUA.

Mai multe banci din SUA sunt investigate pentru spalare de bani

Mai multe banci americane, printre care JP Morgan si Bank of America, sunt investigate in Statele Unite pentru spalare de bani folositi in traficul de droguri si activitati teroriste, relateaza AFP, conform surselor de presa.

Bursele din SUA deschid in scadere

Bursele din Statele Unite ale Americii au deschis sedinta de tranzactionare de azi in scadere.

Bursele din SUA deschid in crestere

Bursele din Statele Unite ale Americii au deschis sedinta de tranzactionare de azi in crestere.

Companiile japoneze din China sunt grav afectate de criza diplomatica dintre cele doua state. Panasonic si Canon si-au inchis temporar fabricile

Cateva dintre cele mai mari companii japoneze care activeaza in China si-au inchis temporar fabricile si reprezentantele din cauza protestelor dure care au avut loc in week-end in legatura cu un grup de insule revendicate de ambele parti. Canon si Panasonic au anuntat ca isi inchid temporar uzinele pentru ca lucratorii sa nu fie in pericol, insa de suferit au avut si alte sectoaare ale industriei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )