Libnet.ro
UNICEF

01:05

Delta Dunarii, una dintre destinatiile preferate de turisti pentru petrecerea Pastelui

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Delta Dunarii, una dintre destinatiile preferate de turisti pentru petrecerea Pastelui

Delta Dunarii asteapta peste 2000 de turisti de Paste, de patru ori mai multi fata de anul trecut, in perioada 6-9 aprilie, potrivit unui studiu realizat de resortul administrat de Eurolines Group - Green Village. Datele studiului arata ca, anul acesta, Delta Dunarii poate fi considerata una dintre destinatiile preferate de turistii romani pentru petrecerea sarbatorilor pascale. continuă pe Ziarul Bursa

Delta Dunarii asteapta peste 2.000 de turisti de Paste, de patru ori mai multi ca in 2017

Delta Dunarii este una dintre destinatiile preferate de romani pentru petrecerea Pastelui. In perioada 6-9 aprilie sunt asteptati la hotelurile si pensiunile din Delta peste 2. 000 de turisti, de patru ori mai multi decat in anul 2017.

Animale omorate de sacali in gospodariile din Delta Dunarii. ARBDD face un studiu sa vada cea mai buna metoda de interventie

Gospodaria unei familii din localitatea Letea a fost atacata luni, 19 martie, de sacali. Oamenii din Delta Dunarii spun ca nu pot face nimic impotriva acestei amenintari.

WTA Miami: Monica Niculescu, in turul doi - Yulia Putintseva, una din victimele preferate din circuit

In linistea caldurii de la Miami, poezia din jocul Monicai Niculescu s-a construit, asa cum era si logic, in jurul celebrului sau de-acum slice de forehand. Yulia Putintseva a incercat din rasputeri sa gaseasca antidotul, insa nici de aceasta data nu a fost cu mai mare noroc pentru jucatoarea din Kazahstan este deja 4-0 in meciurile directe pentru sportiva noastra). Victoria conturata in doua seturi 6-2, 6-4) o trimite pe Niculescu in turul doi al competitiei Premier Mandatory de la Miami.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )