Libnet.ro
UNICEF

23:45

Demba Ba a vorbit la telefon cu Sebastian Coltescu: Ce i-a transmis arbitrul roman jucatorului senegalez

Hotnews Hotnews,
 Demba Ba a vorbit la telefon cu Sebastian Coltescu: Ce i-a transmis arbitrul roman jucatorului senegalez

Jucatorul senegalez al formatiei Istanbul Basaksehir, Demba Ba, a declarat ca a fost sunat de Sebastian Coltescu, dupa incidentul de la meciul cu PSG, in care arbitrul roman a fost acuzat de rasism, informeaza RMC Sport. continuă pe Hotnews

Arbitrul Sebastian Coltescu, sunat de catre Demba Ba. NDoye a intermediat dialogul Nu poti sa folosesti cuvantul asta pe stadion. A fost o neintelegere (VIDEO)

Afirmatiile arbitrului Sebastian Coltescu, catalogate drept rasiste, au facut inconjurul lumii. Dupa incident, multe reactii, pro sau contra, au aparut in spatiul public. Dupa incident, NDoye, fostul.

Planul uimitor al lui Sebastian Coltescu. Cum vrea sa castige o avere dupa scandalul de rasism

S-a aflat planul uimitor al lui Sebastian Coltescu. Cum vrea sa castige o avere dupa scandalul de rasism. Arbitrul roman s-ar putea alege cu milioane de euro in conturi daca totul ii ies asa cum a planuit. Sebastian Coltescu vrea sa castige milioane de euro de pe urma scandalului de rasism. Cum are de gand .

Pierre Webo nu accepta scuzele lui Sebastian Coltescu: E frumos sa fii un simbol impotriva rasismului

Pierre Webo continua sa se victimizeze in scandalul pe care l-a iscat in meciul de UEFA Champions League, dintre PSG si Istanbul BB, in care este implicat arbitrul roman Sebastian Coltescu. Antrenorul camerunez.

Ladislau Boloni sare in apararea lui Sebastian Coltescu: il rog pe ministrul Stroe sa nu-si ceara scuze in numele meu!

Ladislau Boloni intervine in scandalul Sebastian Coltescu, arbitrul roman pus la zid pentru ca a folosit cuvantul black, pentru a-l identifica pe Pierre Webo, secundul de la Istanbul BB. in opinia fostului.

Avocatul arbitrului Sebastian Coltescu garanteaza: Apararea noastra va fi totala. 100% va decurge totul bine

Sebastian Coltescu 43 de ani) este pregatit sa se aperein scandalul de rasism. Arbitrul roman a apelat la serviciile unui avocat spaniol, Josep Vandellos, cu experienta in lumea.

Lovitura de teatru in cazul lui Sebastian Coltescu. Ce se intampla acum, in Germania

Scandalul izbucnit la Paris a atras atentia intregii Europe. Acuzatiile de rasism indreptate catre Coltescu par sa fi deranjat reprezentantii din ambele tabere, cei care il sustin pe celebrul arbitru si cei care il acuza dur. Cu toate acestea, autoritatile competente din Romania nu au transmis reactii clare cu privire la evenimentul amplu disputat, motiv .

Vesti bune pentru Sebastian Coltescu. Cine a decis sa ii fie avocat: E nevinovat

Evenimentele de saptamana trecuta de la meciul PSG Basaksehir de la Paris, au avut un impact la nivel mondial, iar ecourile par a fi departe de a se fi incheiat. Mai mult ca sigur, cazul arbitrului roman va fi si anchetat disciplinar de UEFA, iar acesta va fi nevoit sa apara in fata comisiei .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )