Libnet.ro
UNICEF

01:05

Demetrian (BCR): Vrem sa deschidem cel putin zece sucursale digitale in fiecare an

Hotnews Hotnews,
 Demetrian (BCR): Vrem sa deschidem cel putin zece sucursale digitale in fiecare an

BCR ar urma sa deschida cel putin 10 sucursale digitale in fiecare an, axate pe noul concept de unitate digitala eXperience BCR, care isi propune sa revolutioneze experienta clientilor, printr-o interactiune cu tehnologiile bancare intr-un model interactiv prietenos si educativ, a anuntat, miercuri, Dana Demetrian, Vicepesedinte RetailPrivate Banking, BCR, intr-o conferinta de presa, citata de Agerpres. Vrem sa deschidem cel putin zece agentii in fiecare an. In 2016 vom porni si in alte orase mari. Investitiile sunt foarte mari. Vorbim de milioane de euro, a spus Demetrian, cu ocazia inaugurarii oficiale a primei sucursale digitale de pe piata bancara din Romania. continuă pe Hotnews

Cel putin un mort dupa un incident armat produs in sudul Frantei

Indivizi ramasi neidentificati au deschis focul spre un vehicul, luni, la periferia orasului francez Marsilia, omorand cel putin o persoana, in ceea ce pare a fi o reglare de conturi, informeaza presa franceza.

Cel putin 25 de morti intr-un atac terorist sinucigas comis in Camerun

Patru teroristi s-au aruncat in aer, luni, intr-o piata aglomerata din Camerun, omorand alte cel putin 25 de persoane, in ceea ce pare a fi un atac al organizatiei islamiste Boko Haram, anunta surse locale citate de site-ul agentiei Reuters.

Atac armat in Franta, soldat cu cel putin un mort

Indivizi ramasi neidentificati au deschis focul spre un vehicul, luni, la periferia orasului francez Marsilia, omorand cel putin o persoana, in ceea ce pare a fi o reglare de conturi, informeaza presa franceza, citata de Mediafax.

Cel putin 29 de morti si mii de zboruri anulate in Statele Unite din cauza viscolului puternic

Cel putin 29 de persoane au murit in SUA, majoritatea in accidente rutiere produse pe fondul viscolului care a paralizat intreaga Coasta de Est a Statelor Unite, lasand mii de locuitori fara electricitate, informeaza Sky News.

Cel putin 63 de morti in urma unor bombardamente atribuite Rusiei efectuate in Siria

Cel putin 63 de persoane, inclusiv noua copii, au fost ucise in raiduri aeriene efectuate in ultimele 24 de ore in estul Siriei, anunta Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), atribuind bombardamentele Rusiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )