Libnet.ro
UNICEF

01:05

Demi Lovato transmite primul mesaj dupa ce era sa moara din cauza drogurilor!

ADPM ADPM,
Demi Lovato transmite primul mesaj dupa ce era sa moara din cauza drogurilor!

Voi continua sa lupt! a scris Demi Lovato dupa ce era sa moara din cauza unei supradoze de droguri. Ea a rupt tacerea si le-a multumit fanilor, meidicilor si apropiatilor ca i-au fost alaturi in toate aceste momente de suferinta. continuă pe ADPM

Demi Lovato, scrisoare din spital, dupa ce a fost internata pentru supradoza: Am invatat ca boala aceasta nu dispare si nu se estompeaza in timp

Cantareata Demi Lovato, a transmis primul mesaj, dupa ce in urma cu doua saptamani a fost gasita inconstienta in urma unei supradoze de droguri si a fost dusa de urgenta la spital.

Prima declaratie a lui Demi Lovato dupa supradoza suferita din cauza drogurilor

Cantareata pop americana Demi Lovato a emis prima declaratie dupa ce a fost dusa la spital pentru o supradoza de droguri luna trecuta. intr-un post peInstagram, Lovato in varsta de 25 de ani, a.

Cantareata Demi Lovato, anunt important dupa externarea din spital

Cantareata pop americana Demi Lovato, care a fost spitalizata de urgenta, pe 24 iulie, la Los Angeles, pentru o presupusa supradoza de droguri, a iesit din spital si s-a internat intr-o clinica de.

Ioan Bocsa, mesaj dupa moartea lui Dumitru Farcas: isi facea planuri chiar si in ultimele zile ale vietii

Dumitru Farcas a fost un mare artist, considerat astfel chiar si de cei din afara artei, spune cunoscutul interpret de muzica populara, Ioan Bocsa, dupa 50 de ani de prietenie cu celebrul taragotist. Ioan Bocs.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )