Libnet.ro
UNICEF

06:45

Demi Moore, dezvaluiri INFIORATOARE despre adolescenta si mariajul cu Ashton Kutcher: Vanduta pentru 500 de dolari si inselata de mai multe ori, dar asta nu e tot!

B1 B1,
Demi Moore, dezvaluiri INFIORATOARE despre adolescenta si mariajul cu Ashton Kutcher: Vanduta pentru 500 de dolari si inselata de mai multe ori, dar asta nu e tot!

Dezvaluiri infioratoare facute de actrita Demi Moore in legatura cu abuzurile la care a fost supusa in adolescenta. Invitata la emisiunea Good Morning, America, vedeta a marturisit ca a a fost violata. continuă pe B1

VIDEO Demi Moore dezvaluie ca a fost violata cand era adolescenta, de un barbat care i-a platit mamei sale suma de 500 de dolari

Dupa dezvaluirile legate de mariajul cu fostul ei sot Ashton Kutcher, actrita americana Demi Moore socheaza din nou dezvaluind ca a fost violata cand avea doar 15 ani. Moore mai afirma ca barbatul care a fortat-o a avut o intelegere cu mama ei, careia i-a platit 500 de dolari pentru a intretine relatii sexuale cu Demi Moore, scrie The Independent.

Demi Moore a facut dezvaluiri socante: ar fi fost vanduta de mama ei unui barbat care a violat-o pe cand avea 15 ani. A fost o tradare devastatoare

Actrita americana Demi Moore a dezvaluit ca a fost violata la 15 ani de un barbat care ulterior i-a dezvaluit ca mama ei ar fi vandut-o pentru 500 de dolari.

Demi Moore, violata: vedeta a dezvaluit pentru prima data drama suferita. Cand s-a intamplat

Demi Moore este cunoscuta pe plan mondial ca fiind una dintre cele mai populare vedete. Ea a fost casatorita cu Bruce Willis si Ahston Kutcher, dar noi dezvaluiri o aduc din nou in lumina reflectoarelor. Demi Moore pare sa duca o viata foarte fericita. Chiar si dupa doua divorturi, vedeta are o familie frumoasa si .

Demi Moore, dezvaluire socanta. Mama ei a vandut-o la 15 ani unui barbat care a violat-o!

Actrita americana Demi Moore a dezvaluit ca a fost violata cand avea doar 15 ani. Demi Moore sustine ca barbatul care a fortat-o a avut o intelegere cu mama ei, careia i-a platit 500 de dolari pentru a.

Demi Moore a dezvaluit ca a fost violata cand avea 15 ani

Actrita Demi Moore a dezvaluit la emisiunea Good Moring America de la ABC ca a fost violata cand a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )