Libnet.ro
UNICEF

12:45

Demi Moore a pozat nud, la 56 de ani, pe coperta revistei Harpers Bazaar. Actrita lanseaza cartea de memorii Inside Out

Hotnews Hotnews,
 Demi Moore a pozat nud, la 56 de ani, pe coperta revistei Harpers Bazaar. Actrita lanseaza cartea de memorii Inside Out

Celebra actrita Demi Moore a pozat nud, la 56 de ani, pe coperta revistei pentru femei Harpers Bazaar. Actrita, care a intrat intr-un con de umbra in ultimii ani, povesteste despre experientele sale de viata, de la copilaria nefericita, la foste iubiri, divorturi si adictii, relatari care vor putea fi lecturate si in cartea de memorii Inside out pe care o va lansa peste doua saptamani. continuă pe Hotnews

FOTO Demi Moore a pozat nud pentru coperta revistei Harpers Bazaar. Cum arata la 56 de ani

Demi Moore, in varstade 56 de ani, apare nud pe coperta editiei din octombrie a revistei Harpers Bazaar. Vedeta anilor 80 si 90 a pozat pe marginea unei piscine, purtand o palarie roz si o bratara cu diamant Van Cleef Arpels.

Demi Moore a dezvaluit ca a fost violata la 15 ani. Actrita, marturisiri dureroase si din timpul relatiei cu Ashton Kutcher

Actrita americana Demi Moore, in varsta de 56 de ani, a facut o serie de marturisiri dureroase in autobiografia sa, printre care ca a fost violata la 15 ani si ca a devenit dependenta de alcool si medicamente dupa ce a pierdut o sarcina.

Un miliardar roman, pe coperta revistei americane Forbes. L-ar putea intrece pe Ion Tiriac

Daca in ultimii ani Ion Tiriac nu a avut prea mari emotii pentru ocuparea primei trepte a clasamentului celor mai bogati romani, fostul tenismen ar putea fi detronat de Daniel Dines, cofondatorul si CEO-ul.

Ofiter de pompieri rasplatit post-mortem dupa 56 de ani. Si-a dat viata pentru salvarea mai multor copii

Locotenentul major Ioan Martac a primit titlul de cetatean de onoare al municipiului Braila dupa 56 de ani de la moartea sa. Pompierul a murit dupa ce a fost atins de un fir electric de inalta tensiune care traversa spatiul de deasupra unui incendiu pe care se lupta sa il stinga alaturi de colegii sai.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )