Libnet.ro
UNICEF

01:05

DEMISIA MOMENTULUI pe scena politica: Un deputat pleaca din USR din cauza referendumului privind familia traditionala (FOTO)

B1 B1,
DEMISIA MOMENTULUI pe scena politica: Un deputat pleaca din USR din cauza referendumului privind familia traditionala (FOTO)

Deputatul USR Matei Dobrovie a anuntat joi ca demisioneaza din formatiune si ca va sustine referendumul privind redefinirea familiei. El acuza faptul ca sustinatorii din partid ai acestui referendum sunt. continuă pe B1

REFERENDUM FAMILIE 2018. Demisie-surpriza in USR. Un deputat pleaca din partid pentru ca sustine referendumul pentru familie

Deputatul USRMatei Dobroviea anuntat ca demsioneaza din partid si va sustine referendumul pentru familie. Mai mult, Dobrovie sustine ca USR se sinucide politic si merge intr-o directie.

UPDATE Deputatul Matei Dobrovie demisioneaza din USR, din cauza referendumului: Membrii care sustin familia naturala sunt mpiedicati sa se exprime, hartuiti. USR actioneaza de multe ori ca PSD / Partidul i cere demisia din parlament

Deputatul Matei Dobrovie a anuntat joi ca demisioneaza din USR, acuzand faptul ca membrii partidului care sustin referendumul pentru redefinirea familiei sunt impiedicati sa se exprime si hartuiti cu plangeri. Dobrovie indeamna in mesajul sau la participare la referendumul din 6-7 octombrie si spune despre USR ca este departe de a fi partidul altfel, curat, pe care ni l-am dorit si actioneaza de multe ori ca PSD, vorbind despre lupte interne pentru putere, oameni alesi in conducere pe baza de gasti. UPDATE USR a reactionat pe pagina oficiala de Facebook afirmand ca regreta decizia deputatului si ca spera sa ia si decizia morala a demisiei din pozitia de deputat al Parlamentului Romaniei.

E DEMISIA MOMENTULUI! Premierul Armeniei a parasit functia

Nikol Pashinyan, premierul Armeniei, a anuntat ca va demisiona din functie, imediat ce documentul care prevede demiterea a sase ministri va intra in vigoare. Astfel, premierul incearca sa obtina.

ULTIMA ORA: SOTIA fostului premier tocmai a fost ARESTATA! CUTREMUR PE SCENA POLITICA! Este informatia ZILEI

Sotia fostului premier malaezian a fost arestata, miercuri, sub acuzatia de spalare de bani. Rosmah Mansor, sotia fostului prim-ministru Najib Razak, a fost audiata mai multe ore de Comisia anticoruptie din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )