Libnet.ro
UNICEF

19:45

Demisii la Casa Alba dupa violentele de la Capitoliu: Trump e abandonat de consilieri

Hotnews Hotnews,
 Demisii la Casa Alba dupa violentele de la Capitoliu: Trump e abandonat de consilieri

Adjunctul consilierului prezidential pe probleme de securitate nationala, Matt Pottinger, a demisionat miercuri ca urmare a asaltului suporterilor lui Trump asupra Capitoliului. Demisia a fost confirmata de surse politice pentru CNN. continuă pe Hotnews

Val de demisii la Casa Alba dupa protestele din Washington care au socat SUA

In urma evenimentelor dramatice petrecute cu o zi in urma in SUA, cand cateva mii de manifestanti pro-Trump au incercuit si atacat cladirea Capitolului, fortand intrarea, mai multi membri ai echipei.

Secretarul de Stat din Georgia afirma ca a fost presat de Casa Alba sa discute telefonic cu Trump despre alegeri

Secretarul de stat al statului american Georgia, Brad Raffensperger, a afirmat, luni, ca administratia de la Casa Alba l-a determinat, impotriva judecatii sale, sa aiba o discutie telefonica cu presedintele Donald Trump, in timpul careia acesta l-a presat sa inverseze infrangerea sa in alegerile prezidentiale din noiembrie, transmite Reuters.

Starea de urgenta prelungita cu 15 zile in Washington, pana dupa ziua instalarii lui Biden la Casa Alba

Starea de urgenta a fost prelungita cu 15 zile in Washington, pana dupa ziua instalarii lui Joe Biden la Casa Alba, conform deciziei primarului, conform BBC.

Starea de urgenta prelungita cu 15 zile in Washington, pana dupa ziua instalarii lui Biden la Casa Alba

Starea de urgenta a fost prelungita cu 15 zile in Washington, pana dupa ziua instalarii lui Joe Biden la Casa Alba, conform deciziei primarului, relateaza BBC, potrivit news. ro. Numeroase persoane au venit in Districtul Columbia inarmate si cu scopul de a se implica in violente si in acte de distrugere si s-au si implicat in astfel de actiuni. Au folosit substabte chimice iritante, caramizi, sticle si arme, a declarat primarul Muriel Bowser.

Starea de urgenta a fost prelungita cu 15 zile in Washington DC, pana dupa ziua instalarii lui Joe Biden la Casa Alba

Starea de urgenta a fost prelungita cu 15 zile in Washington DC, pana dupa ziua instalarii presedintelui ales Joe Biden la Casa Alba, conform deciziei primarului, transmite BBC.

Trump, discreditat de violentele de la Capitoliu, Biden, la capataiul unei Americi ranite

Joe Biden preia rolul de lider insarcinat cu pansarea ranilor unei Americi ranite si impartite, la o zi dupa violentele sangeroase de la Capitoliu, care l-au izolat si mai mult pe Donald Trump, relateaza AFP.

Doua bombe artizanale si un pachet suspect, descoperite la Capitoliu. Stare de urgenta a fost prelungita pana dupa ziua instalarii lui Biden la Casa Alba

Doua bombe artizanale cu teava au fost gasite la sediul Comitetului National Republican din Capitoliu, dupa cecladirea a fost atacata de sustinatorii lui Trump. Un alt pachet suspect a fost.

Protestatarii au patruns in Capitoliu. Trump le-a cerut demonstrantilor sa fie pasnici. Mike Pence a fost evacuat VIDEO

Mai multi protestatari care il sustin pe Trump au patruns in cladirea Capitoliului de la Washington in ziua in care este validata alegerea lui Joe Biden in functia de presedinte al SUA, scrie BBC.

Trump, nu ai ce cauta in Scotia sa joci golf! Ce ai acum de facut e sa pleci de la Casa Alba! - indemn scotian neobisnuit si umilitor la adresa liderului lumii libere

Nicola Sturgeon, prim-ministrul Scotiei, il sfatuieste in acest sens pe Trump dupa ce, fie si numai pe surse, s-a auzit de intenta presedintelui american inca in functie de a pleca in Scotia exact in perioada 20 ianuarie pentru a juca golf pe la proprietatea sa din Turnberry, ceea ce, fireste, l-ar pune in imposibilitatea de a asista la ceremonia instalarii succesorului sau Joe Biden.

Zece fosti sefi ai Pentagonului pledeaza pentru o tranzitie pasnica la Casa Alba

Toti cei fosti zece secretari ameriani ai Apararii in viata se pronunta intr-un material publicat in cotidianul The Washington Post WP) impotriva oricarei implicaria fortelor armate in tranzitia politica in curs si-l indeamna pe Donald Trump sa respecte rezultatul alegerilor prezidentiale de la 3 noiembrie, in care Joe Biden a obtinut o voctorie zdrobitoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )