Libnet.ro
UNICEF

15:00

Demisiile medicilor, interzise pe perioada starii de urgenta. Anuntul facut de Iohannis

Antena3 Antena3,
Demisiile medicilor, interzise pe perioada starii de urgenta. Anuntul facut de Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca, potrivit noului decret privind prelungirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, demisiile medicilor sunt interzise in aceasta perioada. continuă pe Antena3

Angajatii din spitale, din domeniul asistentei sociale, apararii, ordinii publice si securitatii nationale nu pot demisiona pe perioada starii de urgenta

Angajatii din spitale, din domeniul asistentei sociale, precum si din institutiile din domeniul apararii, ordinii publice si securitatii nationale nu pot demisiona pe perioada starii de urgenta, prevede decretul de prelungire a starii de urgenta semnat marti de presedintele Klaus Iohannis. De asemenea, in cazul angajatilor din aceste domenii care si-au depus deja demisiile, perioada de preaviz de 30 de zile in cele mai multe cazuri) se suspenda in acest moment si va continua sa curga dupa incetarea starii de urgenta, mai prevede decretul.

Judecatorii i-au interzis unui tata sa isi viziteze fiicele minore pe perioada starii de urgenta

Doi soti aflati in proces de divort, dar separati in fapt, s-au judecat pentru a se stabili domiciliul celor trei fete pana la finalizarea procesului de divort. Judecatorii au decis ca fetele sa ramana in grija mamei, cu un program de vizitare din partea tatalui.

Ministerul Finantelor, masuri in vederea sprijinirii mediului de afaceri, in perioada starii de urgenta

In contextul instituirii starii de urgenta pe teritoriul Romaniei, Ministerul Finantelor Publice, impreuna cu Agentia Nationala de Administrare Fiscala, a intreprins o serie de masuri in vederea sprijinirii mediului de afaceri, dar si pentru sustinerea conformarii voluntare.

Se ia in calcul restrictii prelungite pentru persoanele in varsta. Anuntul facut de Nelu Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a confirmat luni ca Executivul ia in calcul prelungirea restrictiilor de circulatie pentru persoanele varstnice cu cel putin o luna de zile dupa ridicarea starii de urgenta in Romania.

Prelungirea starii de urgenta: Institutiile din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala vor putea atribui contracte prin negociere, fara licitatie. Necesarul va fi aprobat prin hotarare CSAT

Institutiile din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala vor putea incheia mai rapid achizitii, pe perioada starii de urgenta, pentru acoperirea necesarului de mijloace specifice de protectie si interventie, potrivit decretului de prelungire a starii de urgenta semnat marti de presedintele Iohannis. Mai exact, aceste institutii pot incheia acorduri cadru pe maxim 3 luni, fara a mai organiza licitatii, ci prin negociere fara publicare prealabila a unui anunt, asa cum prevede legea 982016. Necesarul de mijloace specifice de protectieinterventie va fi stabilit prin hotarare a Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

Cum duci masina pentru reparatii auto sau la spalatorie in perioada starii de urgenta

Ordonanta Militara 8 privind masuri de prevenire a raspandirii COVID-19, publicata vineri in Monitorul Oficial, permite romanilor sa iasa din case pentru achizitia autovehiculelor, pieselor de schimb pentru ma.

Stau la bloc, cum pot primi lumina de inviere? 38 de intrebari si raspunsuri oficiale legate de sarbatorile pascale si deplasarile in perioada starii de urgenta

Romanii pot iesi in apropierea caselor pentru a primi lumina de inviere de la voluntarii Bisericii Ortodoxe Romane, insa nu se pot deplasa la biserica indiferent de cat de aproape se afla aceasta de domiciliu. in cazul celor care stau la bloc, acestia pot iesi din casa, de asemenea, pentru a primi lumina adusa de voluntarii BOR, dar trebuie sa respecte regulile de distantare sociala, sa nu aglomereze casa scarii si sa nu formeze grupuri mai mari de trei persoane.

Liga 1 s-ar relua in 5 iunie. Anuntul facut de LPF

Sezonul Ligii 1 de fotbal s-ar relua pe 5 aprilie. Anuntul a fost facut de Liga Profesionista de Fotbal. in plus, s-a prelungit cu o luna perioada in care cluburilor pot depune actele pentru obtinerea licentei.

Romania poate da lovitura de pe urma pandemiei: Anuntul facut de ministrul Sportului pe Facebook

Coronavirus a doborat tari precum Italia si Spania care, in urmatoarea perioada, vor fi in imposibilitatea de a organiza evenimente de anvergura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )