Libnet.ro
UNICEF

20:45

A demisionat din PRO TV! Vedeta emblema a postului s-a mutat la o televiziune mult mai slaba

Playtech Playtech,
A demisionat din PRO TV! Vedeta emblema a postului s-a mutat la o televiziune mult mai slaba

Dupa un sfert de veac in care a fost vocea emblematica a postului de televiziune PRO TV, vedeta a decis sa faca o schimbare. El se va alatura unui alt post de televiziune. S-a mutat la o alta televiziune dupa ce a demisionat de la PRO TV indragitul actor, Constantin Cotimanis a decis sa faca . continuă pe Playtech

Covid-19 la PRO TV, din nou! Ce super-vedeta s-a imbolnavit: emisiunea i-a fost anulata

Un nou caz de COVID-19 la PRO TV! Una dintre cele mai asteptate emisiuni a fost anulata dupa ce prezentatorul a fost depistat pozitiv. Iata despre cine este vorba! Vedeta PRO TV, infectata cu noul COVID-19 Filmarile pentru Visuri la cheie au fost intrerupte dupa ce Dragos Bucur a fost depistat pozitiv cu noul COVID-19.

Iulia Vantur a avut un accident in India. Ce a patit fosta vedeta de la Pro TV

Iulia Vantur si-a ingrijorat teribil fanii cu ultima fotografie postata pe Instagram. Cunoscuta vedeta a avut parte de un mic accident in India. Ce s-a intamplat, care a fost reactia fostei prezentatoare de televiziune si cum se simte acum? Iulia Vantur, accident in India Iulia Vantur are o comunitate inchegata pe retelele de socializare. Cu .

Dragos Bucur, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie de la Pro TV, infectat cu noul coronavirus

Actorul Dragos Bucur, prezentatorul emisiunii Visuri la cheie de la Pro TV, a fost diagnosticat cu Covid-19. Reality-show-ul si-a suspendat filmarile, au anuntat reprezentantii postului de televiziune din.

Bebe Cotimanis a renuntat sa mai fie vocea emblematica a Pro Tv. Unde se muta actorul dupa 25 de ani

Bebe Cotimanis, vocea emblematica a Pro TV, a plecat din trust, dupa 25 de ani de colaborare. Din 5 octombrie, actorul va putea fi auzit in spoturile de la Prima TV, dar si pe celelalte posturisportive ale.

Ferma 2020. Cezar Ouatu si-a dezvaluit secretul! Ce a facut inainte de a merge in emisiunea PRO TV

Cezar Ouatu a dezvaluit modul prin care s-a pregatit pentru apriga experienta de la Ferma. Ce a facut inainte de a parasi luxul de acasa pentru viata la tara, departe de conditiile comode cu care a fost obisnuit pana acum? Ferma 2020 Oraseni vs Sateni: Ce a facut Ouatu inainte sa vina la emisiune? Cezar .

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )