Libnet.ro
UNICEF

09:45

Denis Alibec are din nou probleme de sanatate

Online Sport Online Sport,
Denis Alibec are din nou probleme de sanatate

Atacantul Denis Alibec va fi indisponibil mai bine de o luna din cauza problemelor la aductori. continuă pe Online Sport

Tiger Woods are din nou probleme de sanatate

Fanii jucatorului american Tiger Woods vor trebui sa mai astepte pana cand il vor vedea din nou pe acesta evoluand in circuitul PGA.

DigiSport: Denis Alibec, one-man show la Kayserispor! Ce pariu a pus cu sefa clubului inainte sa demoleze Basaksehir: Nu pleca!

Denis Alibec a reusit o dubla in meciul Kayserispor - Basaksehir, scor 2-0, astfel ca si-a tinut promisiunea facuta fata de presedintele echipei, Berna Gozbasi.

VIDEO Victorie mare pentru Dan Petrescu - Denis Alibec, decisiv pentru Kayserispor: A bifat o dubla

Kayserispor, formatie antrenata de Dan Petrescu, a obtinut o victorie importanta in lupta pentru evitarea retrogradarii din Super Lig: 2-0 cu Istanbul Basaksehir. Denis Alibec a fost decisiv pentru gruparea pregatita de Bursuc - a bifat o dubla.

Ben Affleck, din nou singur. Relatia cu Ana de Armas nu a rezistat!

Ben Affleck parea ca si-a regasit in sfarsit fericirea in bratele frumoasei Ana de Armas. Din pacate insa, fericirea lor nu a durat prea mult, iar celebrul actor este din nou un barbat singur si disponibil.

Andreea Mantea, din nou mama?! Ce reactie a avut vedeta de la Kanal D

Andreea Mantea, din nou mama?! Ce reactie a avut vedeta de la Kanal D in ceea ce priveste o surioara pentru David, cititi in articolul de mai jos. Andreea Mantea ar vrea sa mai faca un copil. Cine din familie se opune Andreea Mantea se gandeste sa fie mama din nou. Ea i-a impartatit gandurile .

Avioanele Boeing 737 MAX vor putea zbura din nou si in Europa, de saptamana viitoare, dupa ce au fost imobilizate la sol aproape doi ani

Dupa SUA, Brazilia si Canada, a venit randul Europei sa emita, saptamana viitoare, autorizatia necesara pentru ca avioanele Boeing 737 MAX sa poata zbura din nou, la aproape doi ani de la imobilizarea lor la sol, ca urmare a doua accidente care au provocat 346 de morti, a anuntat marti autoritatea europeana de reglementare, potrivit AFP.

Mostenitorul imperiului Samsung, condamnat din nou la inchisoare

Mostenitorul imperiului corporatist Samsung, Lee Jae-yong, a fost condamnat din nou la inchisoare luni, dupa reluarea unui proces de coruptie in care a fost implicata si fosta presedinta a tarii Park Geun-hye, relateaza dpa si Yonhap.

Diletta Leotta iubeste din nou

Cea mai sexy jurnalista de sport din lume, Diletta Leotta, a trecut peste despartirea de boxerul ita.

Poluarea din Bucuresti, din nou la cote record marti seara: Locuitorii din mai multe zone ale Capitalei au fost afectati

Poluarea din Bucuresti a atins din nou cote alarmante, marti seara, atunci cand Platforma pentru masurarea calitatii aerului din Capitala, Aerlive. ro, a inregistrat un nivel foarte ridicat al poluarii.

Bucuresti, mai toxic decat prevede legea: cum a ajuns aerul irespirabil, din nou

Indiferent cine se afla la conducerea Capitalei, calitatea aerului din Bucuresti este infernala, mai periculoasa ca niciodata. Daca vrei sa-ti cresti copiii in cel mai mare oras din.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )