Libnet.ro
UNICEF

11:30

Denisa Manelista, chemata la tribunal de ANAF la doua luni de la moarte

B1 B1,
Denisa Manelista, chemata la tribunal de ANAF la doua luni de la moarte

Nici in lumea de dincolo nu scapam de Fisc! A patit-o Denisa Manelista. ANAF o cheamape Denisa Raducu la tribunal, la 2 luni dupamoarte, pentru a fi rezolvata o situatie administrativa. continuă pe B1

Denisa Manelista, chemata la tribunal de ANAF la doua luni de la moarte

Nici in lumea de dincolo nu scapam de Fisc! A patit-o Denisa Manelista. ANAF o cheamape Denisa Raducu la tribunal, la 2 luni dupamoarte, pentru a fi rezolvata o situatie administrativa.

Situatie bizara! Denisa Raducu, chemata in instanta de ANAF la doua luni de la moarte

Situatie inedita! Denisa Raducu, cantareata care s-a stins din viata in urma cu doua luni, este chemata la tribunal de ANAF. inainte de a muri, vedeta si-a cumparat din Germania un automo.

Ancheta a Politiei Iasi, dupa ce unui copil de doua luni i s-a facut rau in timpul slujbei de botez si a murit la spital

Politistii ieseni au demarat cercetari in cazul unui copil de doua luni caruia i s-a facut rau in timpul slujbei de botez si a murit la scurt timp, la spital. Incidentul s-a petrecut la o biserica din localitatea Ciurea, scrie news. ro.

Lovitura de teatru la doua luni de la moartea Denisei Raducu. Ce urmeaza sa decida judecatorii

Chiar daca cantareata Denisa Raducu a murit, procesele in care eram implicata continua, scrie cancan. ro. Mai precis este vorba despre procesul pornit de artista impotriva Ministerului.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )