Libnet.ro
UNICEF

19:15

Denisa Manelista. Destinul trist al tinerei care a murit la doar 27 de ani

Antena3 Antena3,
Denisa Manelista. Destinul trist al tinerei care a murit la doar 27 de ani

Denisa Manelista a murit. De cateva lunicantareata se lupta cu o maladie necrutatoare la ficat. Denisa Manelista a murit. Blonda a fost la tratamente in strainatate, a mers pe la medicii de. continuă pe Antena3

DENISA MANELISTA CANCER. Care este boala insidioasa care i-a fost fatala

Denisa Manelista a murit in aceasta dimineata, la doar 27 de ani. Bolnava de cancer intr-un stadiu extrem de avansat, cantareata.

Denisa manelista a pierdut lupta cu boala. Artista s-a stins din viata la doar 27 de ani. Ce a facut cu ultimele puteri

Denisa manelista a murit. Din pacate, pentru tanara de 27 de ani, viata s-a sfarsit, boala iesind invingatoare, lasand in urma ei o familie indoliata si plina de.

DENISA MANELISTA A MURIT. Chinurile groaznice prin care a trecut inainte de moarte

Denisa Manelista a murit duminica dimineata, dupa o grea suferinta. Boala necrutatoare ii facuse viata un cosmar. Denisa a apelat la mai.

Denisa Manelista a murit la 27 de ani. Detalii socante! Avea 23 de kilograme cand s-a stins

Cazul Denisei Manelista a adus in atentia romanilor o boala extrem de periculoasa, deseori fatala, care din pacate nu prezinta simptome alarmante in primele stadii.

Denisa Manelista a murit. Cantareata avea 27 de ani

Denisa Manelista a murit. De cateva lunicantareata se lupta cu o maladie necrutatoare la ficat. Denisa Manelista a murit. Blonda a fost la tratamente in strainatate, a mers pe la medicii de.

Denisa Manelista a murit! Ce spunea cantareata despre teribila ei boala

Denisa Manelista a murit! Veste cumplita pentru toti fanii Denisei Raducu. Cantareata de manele a pierdut lupta cu boala cumplita care o macina de luni bune. Ce diagnostic i-a fost pus.

Denisa Manelista a murit. Care a fost ultimul lucru pe care l-a postat pe Facebook

Denisa Manelista s-a stins in aceasta dimineata. Dinspre anturajul sau au venit extrem de putine informatii privind starea sa de sanatate. Nicio informatie privind starea sa de sanatate Si pe.

Denisa Manelista. Ce le-a spus Denisa Raducu apropiatilor, dupa ce a aflat ca are cancer

Denisa Manelista a murit, duminica dimineata 23 iulie), dupa o crunta batalie cu cancerul, boala care a rapus-o. Dupa ce s-a aflat in spatiul public de boala sa, din zona artistei veneau extrem de.

VESTE-SOC in Romania. O cantareata celebra a MURIT in ACEASTA DIMINEATA!

Denisa Manelista a murit. De cateva lunicantareata se lupta cu o maladie necrutatoare la ficat. Denisa Manelista a murit. Blonda a fost la tratamente in strainatate, a mers pe la medicii de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )