Libnet.ro
UNICEF

23:01

Denisa Manelista este de nerecunoscut! PRIMELE IMAGINI din spital. Pare ca nu mai intelege nimic. Abia mai recunoaste oamenii care vin la ea (FOTO)

B1 B1,
Denisa Manelista este de nerecunoscut! PRIMELE IMAGINI din spital. Pare ca nu mai intelege nimic. Abia mai recunoaste oamenii care vin la ea (FOTO)

Au aparut primele imagini cu Denisa Manelista de cand s-a aflat ca sufera de o boala foarte grava. Sarmana cantareata este de nerecunoscut. La cei 27 de ani ai sai, artista trece prin momente. continuă pe B1

Denisa Manelista, internata de urgenta la spital! Starea de sanatate a artistei este tot mai grava

Denisa Manelista a ajuns vineri de urgenta la spital. Starea de sanatate a artistei s-a deteriorat atat de tare, incat se pare ca a avut nevoie de ajutor specializat, noteaza Libertatea. Desi.

Florin Salam, anunt de ultima ora despre Denisa Manelista. Ce vesti a dat cantaretul (FOTO)

Florin Salam se numara si el printre persoanele foarte ingrijorate de starea de sanatate a bunei sale prietene, Denisa Manelista, care sufera de o boala foarte grava la ficat. Cei doi.

Denisa Manelista, leacuri EXTREME: Se trateaza cu venin de sarpe. Pretul unui gram de otrava ajunge pe piata la 1.000 de euro!

Vesti din ce in ce mai rele despre Denisa Manelista, a carei stare de sanatate se inrautateste. in ciuda tratamentelor diverse si a leacurilor administrate, artista se afla in stare.

Denisa Manelista, gasita inconstienta de mama sa! ALERTA de gradul 0 in familia artistei (FOTO)

Problemele par sa se tina scai de Denisa Manelista, care, intr-una din serile trecute, a provocat un adevarat haos printre membrii familiei sale, care au gasit-o in stare de inconstienta. Chiar mama.

ASA Targu Mures este prima echipa retrogradata din Liga I

Pandurii Targu Jiu a invins-o pe ASA Targu Mures cu scorul de 1-0 0-0), vineri, pe teren propriu, la Drobeta-Turnu Severin, intr-un meci din etapa a 11-a a fazei play-out a Ligii I de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 23:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2249 seconds )