Libnet.ro
UNICEF

15:15

Denisa Tanase de la Bambi, primele declaratii dupa SCANDALUL drogurilor din parfum

B1 B1,
Denisa Tanase de la Bambi, primele declaratii dupa SCANDALUL drogurilor din parfum

Bomba de presa in care era anuntata vanzarea in buricul Brasovului, pe strada Republicii, a unor parfumuri cu cannabis, se pare ca se dezumfla, incet-incet. Ce au constatat autoritatile, dar si ce spune . continuă pe B1

Marius Elisei, primele declaratii dupa impacarea cu Oana Roman. De ce a acceptat sa se intoarca acasa

Marius Elisei a facut primele declaratii dupa impacarea cu Oana Roman ce a avut loc in preajma sarbatorilor de iarna. De ce a acceptat barbatul sa se intoarca acasa? Marius Elisei, primele declaratii dupa impacarea cu Oana Roman Oana a trecut prin cea mai grea perioada a vietii sale, caci a luat hotararea de a .

Cantareata Denisa Tanase de la Bambi, probleme grave cu legea. Artista vindea parfumuri cu cannabis in Centrul istoric al Brasovului

Cantareata Denisa Tanase de la Bambi a intrat in vizorul autoritatilor, dupa ce s-a constatat ca in parfumeria sa din centruil vechi al Brasovului se vand esente intezise.

Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Primele declaratii

Se pare ca barbatul care ar fi vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara. Iata primele declaratii! Cine este barbatul care a vazut-o pe Cristina Topescu, cu cateva zile inainte sa moara intalnirea celor doi a avut loc chiar in a doua zi de Craciun, la o cafea, cel mai probabil pentru .

Simona Halep Ajla Tomljanovic, in turul 2 la Adelaide. Primele declaratii ale sportivei inainte de meci

Simona Halep 28 de ani, locul 4 WTA) joaca marti, 14 ianuarie, in turul 2 al turneului din Adelaide, impotriva australiencei Ajla Tomljanovic 26 de ani, locul 52 WTA). Sportiva din Constanta a facut primele declaratii inainte de primul meci din cadrul competitiei care a fost introdusa in premiera in circuitul WTA. Simona Halep .

Prima reactie a Printului William, dupa scandalul starnit de decizia lui Harry. Adevarul despre relatia lor in ultima perioada

Prima reactie a Printului William, dupa scandalul numit Megxit, starnit de decizia ducilor de Sussex de a renunta la rangul de membri seniori ai familiei regale britanice. Adevarul despre relatia Printului Harry cu fratele sau din ultima perioada. Printului William, prima reactie dupa scandalul starnit de decizia lui Harry in data de 8 ianuarie, ducii .

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )