Libnet.ro
UNICEF

17:15

Denise Rifai, catre Dan Bittman: Ati cerut-o in casatorie pe Mihaela Radulescu?

Adevărul Adevărul,
Denise Rifai, catre Dan Bittman: Ati cerut-o in casatorie pe Mihaela Radulescu?

Dan Bittman este invitat marti, 22 decembrie, in emisiunea40de intrebari cuDenise Rifai, difuzatadeKanalD. continuă pe Adevărul

Irinel Columbeanu, supranumit si milionarul falimentar, dezvaluiri picante din viata intima, in emisiunea lui Denise Rifai

Irinel Columbenu a vorbit in emisiunea moderata de Denise Rifai despre viata sa intima, dar si multe alte experiente care l-au marcat sau care l-a facut sa fie cine este astazi.

Vedeta PRO TV de care Dan Bittman a fost indragostit: Cum e ea energica, a fost o coup de foudre

Dan Bittman e din ce in ce mai vizibil cu diverse comentarii publice la adresa multor subiecte controversate. Celebrul solist al trupei Holograf vine acum cu amanunte despre o vedeta Pro TV de care a fost indragostit pana peste cap. Cine a reusit sa-i fure inima artistului? Dan Bittman, despre o iubire secreta. A fost .

Dan Bittman trece prin momente dificile. in ce ipostaza jenanta s-a trezit chiar acum: l-au umilit

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, a fost unul dintr cei mai vehementi critici din ultima perioada. Declaratiile sale, legate de pandemie si de proasta gestionare a autoritatilor, i-au atras si multe antipatii. Se pare ca efectul acestor declaratii, din utlmia perioada, se vad acum si pe pagina sa de Facebook. Dan Bittman, probleme pe Facebook .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2103 seconds )