Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dent Estet: Ce preferinte au pacientii din Romania cand merg la stomatolog

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Dent Estet: Ce preferinte au pacientii din Romania cand merg la stomatolog

Grupul de clinici Dent Estet intra in cel de-al douazecilea an de activitate cu un numar de 320 de angajati si colaboratori, dintre care peste 90 sunt medici. In prezent, grupul detine o retea de 10 clinici, dintre care sapte in Bucuresti si alte trei. continuă pe Wall-Street Ro

Jucatoare din Romania la Australian Open 2019

6 jucatoare din Romania au luat startul la Melbourne, pentru primul turneu de mare slem al anului. Conform infograficului realizat de operatorul digital de pariuri si cazinou Betano, doar Simona Halep si Irina Begu au ajuns pana in utimele 16 jucatoare in editiile precedente, ele fiind si singurele romance ramase in competitie dupa primul tur.

Aparitie suprinzatoare pe camerele de supraveghere dintr-o padure din Romania (VIDEO)

Aparitie suprinzatoare pe camerele de supraveghere dintr-o padure din Romania. Cei de la Asociatia Wild Caras-Severin au publicat, pe pagina de lor de socializare, un filmulet cu un animal rar intalnit in.

Piata auto din Romania a crescut cu 23% anul trecut, la 131.000 de unitati

Piata auto din Romania a crescut cu 23% anul trecut fata de 2017, la 130. 900 de unitati, in timp ce inmatricularile de autoturisme second-hand au scazut cu 9% fata de anul anterior.

Greseala pe care parintii din Romania o fac iarna. Pediatru: E boala nationala

Din ce in ce mai multi copii aleg sa isi imbrace prea mult copiii de teama ca vor raci. Lucru complet gresit. De teama curentului si a frigului, multe mame isi infofolesc copiii cu haine prea.

Un cunoscut om de afaceri din Romania s-a stins din viata. Era si sponsorul unei echipe de fotbal

Un cunoscut om de afaceri din judetul Botosani s-a stins din viata, duminica, la varsta de 68 de ani. Este vorba de patronul care detine o echipa de fotbal si o retea de magazine, scrie.

Noi acuzatii la adresa medicilor dintr-un mare spital din Romania: O fetita a fost trata pentru rosu in gat, desi avea pneumonie severa

Un nou caz de posibila diagnosticare gresita a unui copil de catre pediatrii de la Spitalul Judetean din Valcea a iesit la iveala dupa protestul de sambata, din fata unitatii spitalicesti, organizat.

Crima sangeroasa intr-un club din Romania. Criminalul a fost eliberat recent din inchisoare in baza recursului compensatoriu

Un tanar de 25 de ani a murit, duminica, la Spitalul din Medias, judetul Sibiu, acesta fiind injunghiat in timpul noptii, in urma unui conflict izbucnit intre mai multi localnici, intr-un club. Se pare.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )