Libnet.ro
UNICEF

01:05

Denuntator din dosarul Referendumul, la DNA pentru a sustine o plangere

România Liberă România Liberă,
Denuntator din dosarul Referendumul, la DNA pentru a sustine o plangere

Romica Parpalea,denuntator in dosarul Referendumul, s-a prezentat luni la DNA pentru a fi audiat i. continuă pe România Liberă

Denuntatorul din dosarul Referendumul, prezent la DNA pentru a sustine o plangere impotriva primarului din Alexandria

Romica Parpalea, vicepresedinte al PSD Teleorman in perioada 2009-2012 si denuntator in dosarul Referendumul, s-a prezentat luni la DNA pentru a fi audiat in cazul unei plangeri formulate de acesta pe numele primarului din Alexandria,Victor Dragusin, si a mai multor judecatori si procurori din judetul Teleorman.

Mortul lui Dragnea, din nou la DNA: Statul paralel Teleorman a distrus sute de oameni (VIDEO)

Romica Parpalea, cunoscut presei si ca Mortul lui Dragnea dupa denuntul din dosarul Referendumului, a revenit la DNA cu noi acuzatii dure privind situatia din judetul Teleorman. in vizorul acestuia a fost de.

Narcis Neaga a fost numit la conducerea CompanieiNationale de Investitii Rutiere, dupa ce a fost cercetat de DNA pentru nereguli la autostrada Sibiu-Orastie

Narcis Neaga a fost numit in functia de director al CompanieiNationale de Investitii Rutiere CNIR). Neaga a fost director general Companiei Nationale de Administrare a Drumurilor Nationale din Roma.

Alba: 11.000 de EURO din banii publici, aruncati pentru postari pe facebook si instagram

Consiliul Judetean Alba este protagonistul unei controverse de proportii, dupa ce presa din Alba a s.

Tenisul romanesc pierde un mare talent: Cea mai buna junioara a ales sa reprezinte alta tara din lipsa fondurile oferite pentru a isi continua cariera (FOTO)

Lipsa fondurile pentru sportul de performanta continua sa dauneze grav Romania. Cea mai buna junioare din tenisul romanesc, Karola Bejenaru, a ales sa aplice pentru cetatenia britanica din lipsa fondurile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )