Libnet.ro
UNICEF

22:16

Departamentul de Stat: Liviu Dragnea si cei doi copii ai lui au interdictie de intrare pe teritoriul Statelor Unite din cauza implicarii in acte de coruptie

Antena3 Antena3,
Departamentul de Stat: Liviu Dragnea si cei doi copii ai lui au interdictie de intrare pe teritoriul Statelor Unite din cauza implicarii in acte de coruptie

Liviu Dragnea, fostul lider al PSD si al Camerei Deputatilor, si cei doi copii ai lui, Valentin Stefan si Maria Alexandra, nu au voie sa paseasca pe teritoriul Statelor Unite, arata un comunicat oficial al. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai au interdictie de intrare in SUA din cauza implicarii in acte de coruptie

Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai, Valentin Stefan Dragnea si Maria Alexandra Dragnea au interdictie de intrare in SUA din cauza implicarii in acte de coruptie, arata un comunicat oficial al Departamentul de Stat al SUA.

UPDATE Liviu Dragnea si copiii sai, interdictie de a intra in Statele Unite (Departamentul de Stat american)

Liviu Dragnea impreuna cu cei doi copii ai sai au primit interdictie de a intra pe teritoriul Statelor Unite din cauza actelor de coruptie semnificative in care a fost implicat, a anuntat purtatorul de cuvant al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo.

Departamentul de Stat american: Liviu Dragnea si copiii sai, interdictie de a intra in Statele Unite

Liviu Dragnea impreuna cu cei doi copii ai sai au primit interdictie de a intra pe teritoriul Statelor Unite din cauza actelor de coruptie semnificative in care a fost implicat, a anuntat purtatorul de cuvant al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo, informeaza Radio Europa Libera Romania.

Lovitura primita de Liviu Dragnea din partea americanilor. Sunt vizati si copiii fostului lider PSD

Liviu Dragnea a primit o lovitura dura din partea americanilor. Departamentul de Stat al SUA a anuntat ca fostul lider PSD are interdictie de a intra in Statele Unite ale Americii din cauza actelor de coruptie in care a fost implicat. Decizia ii vizeaza si pe cei doi copii ai lui Dragnea. Liviu Dragnea are .

Interdictie de intrare in SUA pentru Liviu Dragnea si copiii sai

Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai au interdictie de intrare pe teritoriul Statelor Unite, ca urmare a implicarii fostului lider PSD in cazuri grave de coruptie, conform unui comunicat al Departamentului de Stat american.

Interdictie de intrare in SUA pentru Liviu Dragnea si copiii sai

Liviu Dragnea si cei doi copii ai sai au interdictie de intrare pe teritoriul Statelor Unite, ca urm.

Liviu Dragnea si copiii sai au primit interdictie de a intra pe teritoriul SUA, din cauza implicarii in acte de coruptie Fata lui Dragnea, care era stabilita in Los Angeles, s-a intors recent la Bucuresti (DOCUMENT)

Liviu Dragnea si copii sai au primit interdictie de a intra pe teritoriul SUA, a anuntat purtatorul de cuvant al secretarului de stat al SUA, Mike Pompeo. Decizia Departamentului de Stat American a fost luata din.

Doi adulti si doi copii, la spital dupa ce s-au rasturnat cu masina pe DN 7

Doi adulti si doi copii, de doua luni si cinci ani, au ajuns, luni dimineata, la spital, dupa ce mas.

Accident grav in Suceava. Doi copii si o femeie, la spital, dupa ciocnirea dintre o masina si un microbuz

Trei persoane, intre care doi copii, au ajuns, joi, la spital in urma coliziunii dintre un microbuz si un autoturism, la iesirea din Radaseni spre Sasca, a informat purtatorul de cuvant al ISU Suceava, Alin.

Caz cutremurator. Si-a otravit toti cei patru copii, iar apoi a incercat sa se sinucida

Autoritatile din Bolivia au arestat un barbat care si-a otravit si si-a omorat cei patru copii pe care ii avea. Citeste intreaga stire: Un barbat din Bolivia si-a otravit cei patru copii si apoi i-a omor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )