Libnet.ro
UNICEF

21:15

Departamentul de Stat SUA a explicat de ce Hillary Clinton nu s-a intalnit cu Corlatean: Agenda secretarului de stat nu a permis o intrevedere

Hotnews Hotnews,
Departamentul de Stat SUA a explicat de ce Hillary Clinton nu s-a intalnit cu Corlatean: Agenda secretarului de stat nu a permis o intrevedere

Agenda secretarului de stat Hillary Clinton pentru aceasta saptamana nu a permis o intrevedere bilaterala cu ministrul de Externe Corlatean, informeaza Departamentul de Stat al SUA, la intrebarea Mediafax privind motivul pentru care intrevederea solicitata de seful diplomatiei romane nu a avut loc. continuă pe Hotnews

De ce NU l-a primit Hillary Clinton pe Titus Corlatean. ...

Agenda secretarului de stat Hillary Clinton pentru aceasta saptamana nu a permis o intrevedere bilaterala cu ministrul de Externe Corlatean, informeaza Departamentul de Stat al SUA, la intrebarea MEDIAFAX privind motivul pentru care intrevederea solicitata de seful diplomatiei romane nu a avut loc. Din pacate, agenda secretarului de stat Hillary Clinton pentru aceasta saptamana la New York nu a permis o intrevedere bilaterala cu ministrul de Externe Corlatean. Totusi, secretarul de stat s-a .

Corlatean a participat la un dineu gazduit de Hillary Clinton la AG a ONU; s-a discutat ...

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a participat marti, la un dineu de lucru transatlantic al ministrilor de externe din UE si NATO, la New York, in marja Adunarii Generale a ONU, unde s-a discutat cu precadere despre situatia din Siria si implicarea comunitatii internationale in Afganistan, potrivit Mediafax. MAE informeaza ca dineul a fost gazduit de secretarul de stat al SUA, Hillary Clinton, ca din delegatia americana a facut parte si asistentul secretarului de stat pentru afaceri .

Hillary Clinton vrea impozitarea suplimentara a elitelor din intreaga lume.

Secretarul de stat american, Hillary Clinton, a intervenit in campania prezidentiala din Statele Unite cerand impozitarea suplimentara a elitelor financiare din toate tarile lumii, transmite AFP, citata de Agerpres. Un subiect asupra caruia insist peste tot este strangerea impozitelor in mod echitabil, in special de la elitele n. red. -financiare) din intreaga lume, a declarat Hillary Clinton in cursul unui colocviu ce a avut loc la New York, in ajunul deschiderii oficiale a Adunarii .

Hillary Clinton cere Consiliului de Securitate un nou efort de a ajunge la un acord privind Siria.

Secretarul american de Stat Hillary Clinton a cerut miercuri Consiliului de Securitate al ONU sa incerce inca o data sa gaseasca un acord in privinta dosarului sirian, relateaza AFP, citata de Mediafax. In timp ce atrocitatile cresc, Consiliul de Securitate ramane paralizat si cer insistent sa incercam inca o data sa gasim un mijloc de a avansa catre un acord, pentru a pune capat violentei din Siria si a evita consecintele asupra tarilor vecine, a declarat ea in timpul unei reuniuni .

Ce le pregateste Hillary Clinton bogatilor lumii

Secretarul de stat american, Hillary Clinton, a cerut impozitarea suplimentara a elitelor financiare din toate tarile lumii, in campania prezidentiala din Statele Unite. Un subiect asupra caruia insist peste tot e.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )