Libnet.ro
UNICEF

22:45

DEPASIND CME GROUP DIN SUA National Stock Exchange din India a devenit cea mai mare piata de derivate din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DEPASIND CME GROUP DIN SUA National Stock Exchange din India a devenit cea mai mare piata de derivate din lume

La NSE au fost tranzactionate 6 miliarde de contracte in 2019, in crestere cu 58% fata de anul anterior * La CME Group, volumul tranzactiilor - 4,83 miliarde de contracte anul trecut National Stock Exchange din India NSE) a devenit, in 2019, cea mai mare piata de produse derivate din lume - dupa volumul tranzactiilor, depasind gigantul american CME Group, potrivit datelor Asociatiei Industriei Futures FIA), preluate de economictimes. indiatimes. com. continuă pe Ziarul Bursa

Stirile ProTV: O fetita din SUA, eroina la sase ani. Cum si-a salvat parintii din incendiu

La doar sase ani, o fetita din Statele Unite este o adevarata eroina. Madalyn a fost singura din familia ei care a simtit miros de fum, in miez de noapte.

MINIM ISTORIC Consumul de gaze din Sistemul National de Transport a scazut

Transportatorul national de gaze Transgaz a anuntat luni ca, in urma inchiderii balantei de gaze pe anul 2019, consumul total de gaze inregistrat in Sistemul National de Transport SNT), s-a situat la nivelul de 65,2 milioane mc. Este pentru prima data cand acest procent scade sub 0,5% si a atins un minim istoric de 0,49% din totalul gazelor naturale vehiculate, comparabil cu cel al celor mai mari operatori de transport si sistem OTS) din Uniunea Europeana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )