Libnet.ro
UNICEF

00:07

Depasita la castiguri! Cine este jucatoarea de tenis care a incasat in 2018 mai multi bani decat Simona Halep

Adevărul Adevărul,
Depasita la castiguri! Cine este jucatoarea de tenis care a incasat in 2018 mai multi bani decat Simona Halep

Simona Halep a avut cel mai bun an din cariera ei, si este lider mondial WTA, dar cu toate acestea nu este si jucatoarea cu cei mai multi bani incasati. continuă pe Adevărul

Angela Merkel ar putea pierde puterea in Germania in 2019: Cine este controversatul politician care vizeaza fotoliul de cancelar

Angela Merkel a anuntat ca se va retrage din politica incepand cu 2021 cand i se termina actualul mandat de cancelar, dar planurile sale ar putea fi date peste cap chiar de anul viitor de catre propriul partid pe.

Simona Halep, surprinsa alaturi de un tanar milionar. Cine este barbatul.. (FOTO)

Simona Halep a publicat, sambata, pe Instagram, o poza in care apare alaturi de un barbat. insa, nu este vorba de un iubit, ci de verisorul sau, Iotis Pufleanu. Iotis Pufleanu este fiul lui Dumitru.

Scandal cu acuzatii de rapire in Ploiesti. Cine este minora data disparuta

Un posibil caz de rapite a fost semnalat in Ploiesti. Este vorba despre nepoata lui Samir Duduianu, in varsta de 17 ani. Acesta reclama faptul ca, sambata noaptea, patru barbati au intrat il locuinta.

Cine este criminalul fotbalistului gasit aproape decapitat intr-un tufis

Criminalul fotbalistului Daniel Correa Freitas, legitimat la echipa braziliana Sao Paolo, este chiar impresarul sau, Edson Brittes Jr. Barbatul si-a recunoscut fapta, spunand ca s-a razbunat pentru ca sportivul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )