Libnet.ro
UNICEF

20:15

Dependenti de Adrenalina, la Adevarul Live: Roxynel ne-a purtat in calatoria ei de 20.000 de kilometri, pe motor, pana la Nordkapp

Adevărul Adevărul,
Dependenti de Adrenalina, la Adevarul Live: Roxynel ne-a purtat in calatoria ei de 20.000 de kilometri, pe motor, pana la Nordkapp

Roxynel, prima motociclista din Romania care a calatorit 20. 000 de kilometri, timp de zece saptamani, atingand cel mai nordic punct din Europa, Nordkapp, a venit la Dependenti de Adrenalina, pentru a ne impartasi din experientele traite in fiecare loc pe care l-a vizitat. continuă pe Adevărul

Dependenti de Adrenalina, la Adevarul Live, ora 14.00: Roxynel ne poarta in calatoria ei de 20.000 de kilometri, cu motocicleta, pana la Nordkapp

Roxynel, prima motociclista din Romania care a calatorit 20. 000 de kilometri, timp de zece saptamani, atingand cel mai nordic punct din Europa, Nordkapp, vine la Dependenti de Adrenalina, pentru a ne impartasi din experientele traite in fiecare loc pe care l-a vizitat.

Valentin Nicolau, despre romanul Basmania, vineri, de la ora 13.00, la Adevarul Live

Cunoscut in primul rand pentru textele sale dramatice, premiate si jucate pe diverse scene din Romania, Valentin Nicolau vine in studioul Adevarul Live unde va vorbi despre romanul fantasy, Basmania. Raspantia gandurilor, aparut la Editura Nemira, intr-o prezentare grafica speciala, cu ilustratii realizate de Tudor Popa. Cartea va fi lansata sambata, 22 noiembrie, la ora 13. 00, la Targul Gaudeamus.

Adevarul Live, ora 15.00 - Despre viitorul transporturilor, odata cu aparitia aplicatiilor mobile

Adevarul Live de la ora 15. 00 il are ca invitat pe Mihai Rotaru de la Clever Taxi, compania romaneasca ce schimba modul cum calatorim si comandam taxiuri. Cu el vom discuta despre viitorul transporturilor odata cu aparitia aplicatiilor mobile.

Adevarul LIVE, ora 14.00: Liviu Teodorescu cauta un loc in viata ta

Astazi, de la ora 14. 00, la Adevarul LIVE, invitat este Liviu Teodorescu, cantaret si fost concurent Vocea Romaniei, pentru a discuta despre cea mai recenta piesa, Un loc in viata ta. Detalii din culisele videoclipului filmat in urma cu trei zile, dar si viitoarele colaborari le aflam de la Liviu, intr-o discutie moderata de Diana Dutescu, jurnalist Adevarul.

Adevarul Live, ora 14.00: Liviu Teodorescu cauta un loc in viata ta

Astazi, de la ora 14. 00, la Adevarul Live, invitat este Liviu Teodorescu, cantaret si fost concurent Vocea Romaniei, pentru a discuta despre cea mai recenta piesa, Un loc in viata ta. Detalii din culisele videoclipului filmat in urma cu trei zile, dar si viitoarele colaborari le aflam de la Liviu, intr-o discutie moderata de Diana Dutescu, jurnalist Adevarul.

Despre nerabdarea de a fi rabdator, cu Dan C. Mihailescu si Ciprian Macesaru, la Adevarul Live, de la 13.00

Le-am compatimit fragilitatea spirituala, saracia etica, debusolarea estetica, dizarmonia. Si nerabdarea de a se consuma frenetic intru inutilitate, scrie Dan C. Mihailescu despre tinerii secolului XXI. Despre epoca fast-forward si despre alternativa randuielii, armoniei si echilibrului, vorbesc, la Adevarul Live, de la ora 13. 00, Dan C. Mihailescu si Ciprian Macesaru, autorii volumului epistolar Despre nerabdarea de a fi rabdator.

Profilul moral al presedintelui. Ce virtuti trebuie sa aiba seful statului, la Adevarul Live, de la 11.00

Care trebuie sa fie valorile si virtutile morale ale unui lider de tara? Care sunt calitatile obligatorii din CV-ul unui presedinte? Ce asteapta romanii de la presedintele ales al Romaniei? Jurnalistul Ion M. Ionita si profesorul Cristian Iftode descriu, la Adevarul Live, de la 11. 00, profilul moral al presedintelui.

Hans-Gert Pottering, fostul presedinte al Parlamentului European si liderul grupului PPE, vine la Adevarul Live

Politicianul german Hans-Gert Pottering, fost presedinte al Parlamentului European si actualul presedinte al Partidului Popularilor Europeni, vine la Adevarul Live pentru a vorbi despre noul presedinte, Klaus Iohannis, despre situatia tensionata de la Bruxelles cu privire la bugetul UE pe urmatorul an dar si despre acutizarea crizei din Ucraina.

Adevarul Live, ora 11.00: Sociologul Vasile Dancu explica de ce a pierdut Victor Ponta alegerile prezidentiale

Vasile Dancu, directorul institutului de sondare a opiniei publice IRES, explica la Adevarul Live, incepand cu ora 11. 00, cum si mai ales cand a pierdut candidatul PSD-UNPR-PC, Victor Ponta, alegerile prezidentiale.

Ce face o tanara in tara dupa ce a absolvit Cum laudae un master in Olanda, la Adevarul Live, de la ora 15.00

Azi, la Adevarul Live, de la ora 15. 00, discutam in cadrul seriei interviurilor Adevarul - Reviro cu Alexandra Tudorica, o tanara care a absolvit Cum laudae un masterat in Olanda pe managementul constructiilor si inginerie, si care a lucrat atat in Romania, cat si in Olanda. A ales sa revina in tara si ne va povesti ce a determinat-o sa ia aceasta decizie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )