Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ce deplasari externe va avea Klaus Iohannis in primele luni ale anului

Antena3 Antena3,
Ce deplasari externe va avea Klaus Iohannis in primele luni ale anului

Presedintele Klaus Iohannis va avea in primele luni ale anului vizite oficiale la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, pregatindu-se un profil extern al presedintelui, a anuntat prim-vicepresedintele PNL. continuă pe Antena3

Mihai Razvan Ungureanu: Presedintele Klaus Iohannis va avea deplasari la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, in primele luni ale anului

In primele luni ale acestui an, presedintele Klaus Iohannis va face vizite oficiale la Bruxelles, Chisinau, Berlin si Paris, a anuntat, luni, prim-vicepresedintele PNL Mihai Ungureanu, consilier personal al.

Klaus Iohannis, primele meciuri in deplasare

CALENDAR Presedintele Klaus Iohannis are programata, in aceasta luna, o vizita-simbol in Republica Moldova, iar in prima parte a anului va mai fi primit de presedintele Frantei si de cancelarul Germaniei.

Agenda de politica internationala a lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis are programata, in aceasta luna, o vizita-simbol in Republica Moldova, iar in prima parte a anului va mai fi primit de presedintele Frantei si de cancelarul Germaniei.

Surse: Presedintele Klaus Iohannis va avea consultari cu fiecare partid, in aceasta saptamana

Presedintele Klaus Iohannis intentioneaza sa cheme la consultari fiecare partid, in aceasta saptamana, au afirmat surse oficiale pentru B1 TV. Astfel, seful statului va avea consultari cu fiecare partid in.

Klaus Iohannis: Pe parcursul mandatului voi fi prezent, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din tara noastra

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat duminica dimineata, pe contul sau de Facebook, ca va participa, de la ora 10. 00, la liturghia duminicala de la Catredala Mitropolitana Ortodoxa din Sibiu, precizand in mesajul sau ca pe parcursul mandatului sau va participa, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din Romania.

UPDATE Klaus Iohannis: Pe parcursul mandatului voi fi prezent, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din tara noastra

Presedintele Klaus Iohannis a participat duminica in Catedrala Mitropolitana de la Sibiu, pentru prima data de cand a fost ales, la o slujba ortodoxa oficiata de un sobor de preoti condus de Mitropolitul Ardealului, IPS Laurentiu Streza, seful statului marturisind ca pentru el acesta a fost un moment de mare bucurie. El a facut anuntul privind participarea sa pe contul de Facebook, precizand in mesajul sau ca pe parcursul mandatului sau va participa, periodic, la ceremoniile religioase ale cultelor legal recunoscute din Romania.

FOTO. Klaus Iohannis: Acest an va insemna pentru romani o mai buna intelegere a drepturilor lor

Presedintele Klaus Iohannis a postat, luni, pe contrul sau de Facebook, un mesaj in care saluta debutul presedintiei letone a Consiliului UE si intrarea Lituaniei in zona euro. Presedintele Iohannis a aratat ca, pentru romani, acest an va marca inceputul unei mai bune intelegeri a drepturilor pe care le avem ca cetateni europeni.

Cine este Sergiu Nistor, cel de-al saselea consilier al lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea lui Sergiu Nistor in functia de consilier prezidential. Sergiu Nistor a fost comisar guvernamental pentru programul Sibiu 2007, capitala culturala europeana.

Sergiu Nistor, cel de-al saselea consilier al lui Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru numirea lui Sergiu Nistor in functia de consilier prezidential. Sergiu Nistor a fost comisar guvernamental pentru programul Sibiu 2007, capitala culturala europeana.

Diaspora ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa renunte la Mihai Razvan Ungureanu (VIDEO)

Diaspora ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa renunte la Mihai Razvan Ungureanu. Mai multe asociatii si grupuri ale romanilor din strainatate i-au scris sefului statului, recomandandu-i sa renunte la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )