Libnet.ro
UNICEF

09:00

Depozitele din bancile elene, la cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Depozitele din bancile elene, la cel mai redus nivel din ultimii zece ani

Valoarea depozitelor constituite in bancile elene a scazut in februarie, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii zece ani, potrivit datelor publicate ieri de banca centrala a Greciei. continuă pe Ziarul Bursa

Cursul BNR, cel mai mic nivel din ultimele sapte saptamani

Leul s-a intarit fata euro pe parcursul primei jumatati a sesiunii de marti, continuand trendul inceput luni, astfel ca referinta anuntata de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut cu 2,85 bani la 4,4045 unitati/euro, cel mai redus nivel din ultimele sapte saptamani, potrivit Mediafax.

in constructii, criza nu se mai termina: piata a scazut in 2014 la cel mai redus nivel din ultimii 8 ani

Piata constructiilor a avut o scadere de 4% anul trecut, la 8,9 miliarde de euro, acesta reprezentand cel mai scazut nivel consemnat de industria de profil de la inceperea crizei, potrivit ARACO. Conducerea Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii ARACO) inca mai spera ca in 2015 va exista o crestere, daca proiectele bugetate vor fi puse in practica.

Euro, la cel mai mic nivel din ultimele sapte luni. Vezi cursul BNR

Leul s-a apreciat comparativ cu euro si marti, continuand trendul inceput luni, astfel ca referinta anuntata de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut cu 2,85 bani la 4,4045 unitati/euro, cel mai redus.

Depozitele bancare din Grecia au atins, in luna februarie, minimul ultimului deceniu

Blocajului politic dintre guvernul elen si creditorii tarii a dus la scaderea, in luna februarie, a depozitelor bancare din Grecia la cel mai redus nivel din ultimii 10 ani, informeaza Bloomberg. Potrivit datelor.

Leul se intareste fata de euro si ajunge la cel mai bun curs din ultimele sapte saptamani

Leul s-a intarit fata euro pe parcursul primei jumatati a sesiunii de marti, continuand trendul inceput luni, astfel ca referinta anuntata de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut cu 2,85 bani la 4,4045 unitati/euro, cel mai redus nivel din.

Depozitele bancare din Grecia au scazut in februarie la minimul ultimilor 10 ani

Depozitele bancare din Grecia au scazut in februarie la cel mai redus nivel din ultimii 10 ani, din cauza blocajului politic dintre guvernul elen si creditorii tarii, care sporeste riscul unei iesiri a tarii.

Cel mai slab an in constructii de la inceperea crizei. Piata a scazut sub 9 mld. euro

Piata constructiilor a avut o scadere de 4% anul trecut, la 8,9 miliarde euro, reprezentand cel mai scazut nivel consemnat de industria de profil de la inceperea crizei, potrivit ARACO, asociatia sperand la o crestere in 2015, daca proiectele bugetate.

Bancile, companiile din industria IT si cea petroliera resimt cel mai mult beneficiile reducerii CAS cu 5%

Bancile, companiile din industria IT si cea petroliera resimt cel mai mult beneficiile masurii fiscale de reducere cu 5% a contributiei de asigurari sociale datorata de angajator, potrivit unei analize Accace, una dintre principalele companii de externalizare si consultanta de afaceri din Europa Centrala si de Est. , scrie Agerpres. La polul opus, in cazul companiilor mici, odata cu majorarea salariului minim pe economie de la 1 ianuarie 2015, acestea au inregistrat cresteri ale costurilor salariale, masura de diminuare a CAS fiind practic anulata, arata analiza.

Experienta clientului va deveni cel mai important element diferentiator

La nivel european, 89 la suta dintre managerii companiilor europene sustin faptul ca, pana in anul 2017, experienta consumatorilor va reprezenta cel mai important avantaj strategic intr-o piata din ce in ce mai competitiva, conform unui studiu efectuat de catre compania Forrester.

Cel mai bun telefon. Topul lunii martie 2015

La inceput de primavara, daca vrei sa faci o noua achizitie, asigura-te ca vei cumpara cel mai bun telefon pentru tine. Iata care este topul lunii martie. Dpuadintre aceste telefoane fusesera deja incluse pe lista telefoanelor care ne vor impresiona in 2015 de catre Playtech inca de anul trecut. Daca vrei sa iti alegi cel [].

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2938 seconds )