Libnet.ro
UNICEF

13:00

Depozitele de gaze pentru IARNA sunt pline. ANRE: Stocul realizat, mai mare decat valoarea obligatorie stabilita

B1 B1,
Depozitele de gaze pentru IARNA sunt pline. ANRE: Stocul realizat, mai mare decat valoarea obligatorie stabilita

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) anunta, joi, ca s-au facut stocuri de gaze pentru iarna. in acest moment, stocurile reprezinta circa 96% din capacitatea de stocare la nivel. continuă pe B1

Depozitele de gaze sunt pline pentru la iarna. Furnizorii au inmagazinat cu 30% mai mult decat stocul minim obligatoriu

Furnizorii de gaze au inmagazinat pentru aceasta iarna 2,8 miliarde de metri cubi de gaze, cu 30% mai mult decat stocul minim total obligatoriu, ceea ce inseamna ca a fost acoperita 96% din capacitatea de stocare existenta la nivel national, anunta Autoritatea Nationala de Reglementare in Energie ANRE).

Depozitele de gaze sunt pline Operatorii au stocat peste cantitatile obligatorii

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) sustine ca stocurile de gaze realizate pentru iarna reprezinta circa 96% din capacitatea de stocare existenta la nivel national. Practic, depozitele sunt pline, situatie rar intalnita in alti ani. Potrivit surselor HotNews. ro, ar putea fi o iarna dificila, motiv pentru care operatorii au depozitat mai mult decat a cerut ANRE. Reamintim ca Rusia ameninta cu sistarea tranzitului de gaze prin Ucraina.

ROMGAZ NE ASIGURA CA NU VOM INGHETA, LA IARNA Depozitele noastre de gaze sunt pline, pentru prima data

Reporter: Avem suficiente rezerve de gaz ca sa acoperim necesarul de consum pe parcursul iernii care urmeaza, daca Rusia si Ucraina nu vor reinnoi acordul de tranzit inainte de sfarsitul anului curent? Adrian Volintiru: Nu ramanem niciodata in frig, nu cred ca Rusia va lasa Ucraina in frig. Eu nu vad oprita alimentarea cu gaz catre Ucraina, pentru ca nu este gata gazoductul Nord Stream 2, iar fara acesta si fara Ucraina gazele rusesti nu ar mai avea pe unde sa ajunga in Germania. in ceea ce priveste rezerva pentru iarna care urmeaza, in momentul acesta depozitele noastre de gaze sunt ocupate la intreaga lor capacitate nominala, ceea nu s-a mai intamplat niciodata.

Furnizorii de gaze au inmagazinat pentru iarna cu 30% mai mult decat stocul minim obligatoriu

Furnizorii de gaze au depozitat pentru aceasta iarna 2,8 miliarde de metri cubi de gaze, cu 30% mai .

Pentru Facebook sunt o mina de aur, dar reclamele politice dispar complet de pe Twitter

Reclamele politice din timpul campaniilor electorale sunt o sursa semnificativa de profit pentru retelele sociale, dar se pare ca unii au decis sa se retraga din acest talmes balmes al.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )