Libnet.ro
UNICEF

17:45

Un deputat PNL cere comisie speciala de ancheta pentru situatia din TVR

România Liberă România Liberă,
Un deputat PNL cere comisie speciala de ancheta pentru situatia din TVR

Deputatul PNL Alexandru Muraru, vicepresedinte al Comisiei pentru Educatie din Camera Deputatilor, s. continuă pe România Liberă

Deputatul PNL Alexandru Muraru cere comisie speciala de ancheta pentru TVR si Radioul Public

Deputatul PNL Alexandru Muraru, vicepresedinte al Comisiei pentru Educatie din Camera Deputatilor, a solicitat o comisie speciala de ancheta pentru TVR si Radioul Public, dupa scandalul programului de Revelion de la Televiziunea Romana.

Deputatul Muraru (PNL) propune infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta pentru televiziunea si radioul publice

Vicepresedintele Comisiei pentru Educatie, deputatul liberal Alexandru Muraru, solicita o Comisie speciala de ancheta pentru Televiziunea Publica si Radioul Public considerand ca respingerea raportului de activitate nu ar fi suficienta, acest lucru insemnand ca nu vom afla niciodata nivelul cenzurii, al propagandei pesediste si al deturnarii din banii publici din aceste institutii.

Deputat PNL: Voi propune infiintarea unei comisii speciale de ancheta pentru TVR si radioul public. Sageti catre USR-PLUS

Deputatul PNL, Alexandru Muraru, anunta, ca va propune infiintarea unei comisii speciale de ancheta in TVR si a radioului public. Muraru sustine ca respingerea raportului de activitate nu ar fi suficienta, deoarece astfel nu vom afla niciodata nivelul cenzurii, al propagandei pesediste si al deturnarii din banii publici din aceste institutii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3024 seconds )