Libnet.ro
UNICEF

14:45

Deputat PNL, in greva japoneza. Din toamna, ameninta cu greva foamei

Antena3 Antena3,
Deputat PNL, in greva japoneza. Din toamna, ameninta cu greva foamei

Deputatul PNL Florin Roman a intrat, de marti, in greva japoneza, urmand sa poarte o banderola alba pe brat si un mic steag tricolor in piept in semn de protest fata de faptul ca. continuă pe Antena3

Deputat PNL, in greva japoneza. Acesta ameninta ca va intra si in greva foamei

Deputatul PNL Florin Roman a intrat in greva japoneza, nemultumit ca majoritatea parlamentara a respins in bloc, in comisiile pentru administratie si cultura, toate amendamentele sale la.

Deputatul PNL Florin Roman a intrat in greva japoneza nemultumit de neacceptarea proiectelor sale privind Centenarul Marii Uniri

Deputatul PNL Florin Roman a intrat, de marti, in greva japoneza, urmand sa poarte o banderola alba pe brat si un mic steag tricolor in piept in semn de protest fata de faptul ca majoritatea parlamentara a respins in bloc, in comisiile pentru administratie si cultura, toate amendamentele sale la proiectul privind Legea Centenarului Marii Uniri de la 1 Decembrie 1918.

Toti oamenii mogulului. Ministerul si ANAF au bagat 27,5 milioane de euro in conturile firmelor fostului deputat PSD. Gruparea Tariceanu din Finante, zeci de milioane de euro pentru Ghita

Fostul deputat pesedist Sebastian Ghita si-a extins afacerile si in zona finantelor publice. A beneficiat de contracte finantate din fonduri europene, dar si din bugetul statului.

Toti oamenii mogulului: Ministerul si ANAF au bagat 27,5 milioane de euro in conturile firmelor fostului deputat PSD. Gruparea Tariceanu din Finante, zeci de milioane de euro pentru Ghita |DEZVALUIRE

Fostul deputat pesedist Sebastian Ghita si-a extins afacerile si in zona finantelor publice. A beneficiat de contracte finantate din fonduri europene, dar si din bugetul statului.

Sindicatul din ROMATSA ameninta cu organizarea unei greve de avertisment vineri

ROMATSA, regia de stat care se ocupa cu dirijarea traficului aerian din Romania, a anuntat luni ca a fost notificata de Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din Romania ATSR) in legatura cu posibila organizare a unei greve de avertisment, vineri, intre orele 11. 00 si 13. 00, scrie News. ro.

Busoi spune vrea sa recastige catre PNL o parte din electoratul lui Iohannis

Cristian Busoi, candidat pentru functia de presedinte al PNL la Congresul din 17 iunie, spune ca programul sau politic are in vedere recastigarea de catre liberali a unei parti din electoratul care l-a sprijinit pe presedintele Klaus Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )