Libnet.ro
UNICEF

16:45

Deputat PNL sustinator al lui Ludovic Orban, la Congresul PNL: Cand strainii cumpara terenurile agricole, noi liberalii trebuie sa luam masuri ca romanii sa isi pastreze pamanturile

Hotnews Hotnews,
 Deputat PNL sustinator al lui Ludovic Orban, la Congresul PNL: Cand strainii cumpara terenurile agricole, noi liberalii trebuie sa luam masuri ca romanii sa isi pastreze pamanturile

Deputatul PNL Iulian Dumitrescu a avut sambata un discurs impotriva strainilor in cadrul Congresului PNL, unde a vorbit in calitate de sustinator al lui Ludovic Orban. Dumitrescu a vorbit despre faptul ca liberalii trebuie sa apare pamanturile romanesti si sa ia masuri pentru ca Romania sa nu mai fie dependenta de bancile straine. continuă pe Hotnews

Ludovic Orban, la Congresul PNL: Stiu cine face blat cu PSD; va cer sa incetati orice negociere de culise pentru avantaje personale

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL, i-a avertizat pe liberali sambata, in cadrul Congresului, ca stie foarte bine cine face blat cu PSD, motiv pentru care le cere sa inceteze orice negociere de culise si sa nu mai vanda interesele PNL pentru functii.

Ludovic Orban a anuntat in discursul de dupa castigarea alegerilor cele trei principii care vor sta la baza PNL cu el ca presedinte (VIDEO)

Ludovic Orban s-a impus sambata in alegeri interne din PNL. Fostul deputat si ministru a acumulat 3518 dintre voturile liberalilor prezenti la Congresul de la Romexpo, in timp ce oponentul sau,.

Ludovic Orban este noul presedinte al Partidului National Liberal

Ludovic Orban este noul presedintele al PNL in urma votului din congresul partidului. Fostul deputat si ministrul al Transporturilor a cumulat 3581 voturi din partea liberalilor prezenti la Congres, in.

Ludovic Orban este noul presedinte al Partidului National Liberal (VIDEO)

Ludovic Orban este noul presedintele al PNL in urma votului din congresul partidului. Fostul deputat si ministrul al Transporturilor a cumulat 3518 voturi din partea liberalilor prezenti la Congres, in.

VIDEO INTERVIU Ludovic Orban, candidat la sefia PNL: Cei care fac blat cu PSD vor fi exclusi din partid/ Ce spune Orban despre procesul sau si de ce ar vota initiativa cetateneasca privind familia, desi nu o considera necesara

Ludovic Orban este cotat cu prima sansa pentru sefia PNL in confruntarea cu Cristian Busoi de la Congresul de sambata, la care vor participa circa 5000 de liberali. Intr-un interviu pentru HotNews. ro, Orban a declarat ca procesul in care a fost achitat in prima instanta nu prezinta un risc pentru partid si a promis ca parlamentarii liberali vor fi mai disciplinati sub conducerea sa. Orban a admis ca este la curent cu unele cazuri in care consilieri locali de la nivelul Capitalei voteaza cot la cot cu cei de la PSD si a declarat ca cei care fac blat cu PSD ar putea fi exclusi din partid. Vezi interviul video in articolCiteste si: Ludovic Orban: Sub nicio forma PNL nu va sustine un guvern Grindeanu 2/ Grindeanu este iresponsabil; cand a primit osul se gudura, acuma musca/ Nu va mai avea niciun rol de jucat.

Ludovic Orban: Sub nicio forma PNL nu va sustine un guvern Grindeanu 2/ Grindeanu este iresponsabil; cand a primit osul se gudura, acuma musca/ Nu va mai avea niciun rol de jucat

Ludovic Orban, candidat la sefia PNL la Congresul de sambata, a declarat joi, intr-un interviu pentru Hotnews. ro, ca Sorin Grindeanu este iresponsabil prin faptul ca se cramponeaza de putere si ca PNL nu va sustine in parlament un eventual cabinet doi Sorin Grindeanu. Cand a primit osul se gudura, acuma musca pentru ca i s-a luat osul a spus acesta despre premier. El i-a acuzat e Liviu Dragnea si gasca lui ca au creat o criza politica.

Ludovic Orban, noul presedinte al PNL

ACTUALIZARE 19:10 Ludovic Orban: Obiectivul meu fundamental e castigarea alegerilor parlamentare Noul presedinte al PNL, Ludovic Orban, a declarat ca obiectivul sau principal in fruntea partidului este castigarea alegerilor parlamentare din 2020 si aducerea PNL la guvernare. *ACTUALIZARE 18:13 Ludovic Orban a fost ales astazi presedinte al PNL in cadrul Congresului organizat la Romexpo, cu o majoritate covarsitoare in fata lui Cristian Busoi *ACTUALIZARE 16:45 Ludovic Orban este noul presedinte al PNL, potrivit unor surse liberale citate de News. ro *ACTUALIZARE 15:48 Votul pentru alegerea presedintelui PNL s-a incheiat *ACTUALIZARE 15:44 Ludovic Orban: Niciun blat cu PSD! *ACTUALIZARE 15:12 A inceput votul pentru alegerea presedintelui PNL *ACTUALIZARE 15:08 Orban: imi doresc ca PNL sa ajunga la guvernare; daca este sa sustinem ceva, sa sustinem anticipate *ACTUALIZARE 15:02 Alina Gorghiu: Oricum va fi, astazi castiga PNL *ACTUALIZARE 14:40 Busoi: Cantand refrenul anticoruptie nu vom reusi sa aducem voturi PNL, incompatibilitatile absurde trebuie clarificate * ACTUALIZARE 12:43 Turcan: Ce naste din pisica, soareci mananca si, din nefericire, tot ce naste din PSD dauneaza grav Romaniei *ACTUALIZARE 12:32 Congresul PNL a adoptat modificarile la Statut *ACTUALIZARE 12:14 Iohannis, mesaj pentru PNL: Romania are nevoie de partide puternice, dar nu unde doar liderul este puternic *ACTUALIZARE 11:43 Ludovic Orban, despre situatia din PSD: Oscileaza intre penibil si ridicol *ACTUALIZARE 11:35 Busoi: PNL trebuie sa faca o majoritate impotriva PSD *ACTUALIZARE 11:15 Congresul PNL pentru alegerea noului presedinte a inceput ---------- Liberalii se reunesc astazi in Congres, la Romexpo, pentru alegerea unui nou presedinte al PNL, functie pentru care candideaza Cristian Busoi si Ludovic Orban.

Surse: Ludovic Orban este noul presedinte al PNL

ACTUALIZARE 16:45 Ludovic Orban este noul presedinte al PNL, el castigand alegerile din partid in fata lui Cristian Busoi, au declarat surse liberale pentru News. ro, rezultatul votului nefiind inca anuntat in congres. *ACTUALIZARE 15:48 Votul pentru alegerea presedintelui PNL s-a incheiat *ACTUALIZARE 15:44 Ludovic Orban: Niciun blat cu PSD! *ACTUALIZARE 15:12 A inceput votul pentru alegerea presedintelui PNL *ACTUALIZARE 15:08 Orban: imi doresc ca PNL sa ajunga la guvernare; daca este sa sustinem ceva, sa sustinem anticipate *ACTUALIZARE 15:02 Alina Gorghiu: Oricum va fi, astazi castiga PNL *ACTUALIZARE 14:40 Busoi: Cantand refrenul anticoruptie nu vom reusi sa aducem voturi PNL, incompatibilitatile absurde trebuie clarificate * ACTUALIZARE 12:43 Turcan: Ce naste din pisica, soareci mananca si, din nefericire, tot ce naste din PSD dauneaza grav Romaniei *ACTUALIZARE 12:32 Congresul PNL a adoptat modificarile la Statut *ACTUALIZARE 12:14 Iohannis, mesaj pentru PNL: Romania are nevoie de partide puternice, dar nu unde doar liderul este puternic *ACTUALIZARE 11:43 Ludovic Orban, despre situatia din PSD: Oscileaza intre penibil si ridicol *ACTUALIZARE 11:35 Busoi: PNL trebuie sa faca o majoritate impotriva PSD *ACTUALIZARE 11:15 Congresul PNL pentru alegerea noului presedinte a inceput ---------- Liberalii se reunesc astazi in Congres, la Romexpo, pentru alegerea unui nou presedinte al PNL, functie pentru care candideaza Cristian Busoi si Ludovic Orban.

Ludovic Orban, noul presedinte al PNL

ACTUALIZARE 18:13 Ludovic Orban a fost ales astazi presedinte al PNL in cadrul Congresului organizat la Romexpo, cu o majoritate covarsitoare in fata lui Cristian Busoi. *ACTUALIZARE 16:45 Ludovic Orban este noul presedinte al PNL, potrivit unor surse liberale citate de News. ro *ACTUALIZARE 15:48 Votul pentru alegerea presedintelui PNL s-a incheiat *ACTUALIZARE 15:44 Ludovic Orban: Niciun blat cu PSD! *ACTUALIZARE 15:12 A inceput votul pentru alegerea presedintelui PNL *ACTUALIZARE 15:08 Orban: imi doresc ca PNL sa ajunga la guvernare; daca este sa sustinem ceva, sa sustinem anticipate *ACTUALIZARE 15:02 Alina Gorghiu: Oricum va fi, astazi castiga PNL *ACTUALIZARE 14:40 Busoi: Cantand refrenul anticoruptie nu vom reusi sa aducem voturi PNL, incompatibilitatile absurde trebuie clarificate * ACTUALIZARE 12:43 Turcan: Ce naste din pisica, soareci mananca si, din nefericire, tot ce naste din PSD dauneaza grav Romaniei *ACTUALIZARE 12:32 Congresul PNL a adoptat modificarile la Statut *ACTUALIZARE 12:14 Iohannis, mesaj pentru PNL: Romania are nevoie de partide puternice, dar nu unde doar liderul este puternic *ACTUALIZARE 11:43 Ludovic Orban, despre situatia din PSD: Oscileaza intre penibil si ridicol *ACTUALIZARE 11:35 Busoi: PNL trebuie sa faca o majoritate impotriva PSD *ACTUALIZARE 11:15 Congresul PNL pentru alegerea noului presedinte a inceput ---------- Liberalii se reunesc astazi in Congres, la Romexpo, pentru alegerea unui nou presedinte al PNL, functie pentru care candideaza Cristian Busoi si Ludovic Orban.

LIVE TEXT/VIDEO A inceput votul Congresul PNL - 5000 de liberali isi aleg presedinte, intre Ludovic Orban si Cristian Busoi/ Orban, aplaudat in picioare dupa discurs

Sambata la ora 11. 00 a inceput, la Romexpo - pavilionul central - Congresul PNL, in cadrul caruia circa aproape 5000 de delegati liberali isi vor alege presedintele partidului, prin vot asupra motiunilor celor doi candidati, Ludovic Orban si Cristian Busoi. La Congres vor sustine discursuri secretarul general al PPE, Antonio Lopez Isturiz White, consilierul prezidential Laurentiu Stefan, dar si liderul grupului UDMR din Camera Deputatilor, Attila Korodi. Inainte de Congres, Orban avea sustinerea a 40 de filiale din 47 si este favorit in aceasta cursa. Intra in articol pentru principalele momente si declaratii si o transmisiune LIVE VIDEO 14. 45 A inceput votul. Se voteaza cu buletine, la cele 12 centre de vot, in ordine alfabetica. 40 Orban este aplaudat in picioare la final si o parte dintre delegati scandeaza Ludovic! .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )