Libnet.ro
UNICEF

12:45

Un deputat PSD cere amenzi mai mari pentru nerespectarea normelor de prevenire a incendiilor

Hotnews Hotnews,
 Un deputat PSD cere amenzi mai mari pentru nerespectarea normelor de prevenire a incendiilor

Deputatul PSD Mihai Weber a depus un proiect la Senat care prevedere cresterea amenzilor pentru primari, persoane fizice sau juridice care nu iau masuri sau nu informeaza cu privire la incendiile produse in zone de padure, plantatii sau culturi agricole. Contraventiile variaza de la 1. 500 la 12. 000 lei, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Topul companiilor din Romania care dau cele mai mari salarii

Romania trece printr-o criza de resursa umana fara precedent in ultimii 30 de ani, astfel incat companiile se vad nevoite sa ofere salarii din ce in ce mai mari, pentru a-si pastra cei mai buni.

Salariul mediu net a depasit 3.100 lei in aprilie. Cine a avut cele mai mari venituri lunare TABEL

Castigul salarial mediu nominal net a urcat la 3. 115 lei in aprilie, in crestere fata de luna precedenta cu 40 lei +1,3%), cele mai mari castiguri fiind inregistrate in tehnologia informatiei si cele mai mici in fabricarea articolelor de imbracaminte, potrivit datelor Institutului National de Statistica publicate vineri.

13.000 de romani risca sa-si piarda locurile de munca. in ce situatie se afla una dintre cele mai mari companii de stat

Una dintre cele mai mari companii energetice de stat, cu circa 13. 000 de angajati, se afla in mare dificultate financiara, inregistrand, la finele anului trecut piederi de 1,13 miliarde de lei, ceea ce indica existenta unei incertitudini semnificative cu privire la capacitatea societatii de a-si continua activitatea.

Un deputat PNL cere ca referendumul pentru familia traditionala sa fie prins in revizuirea Constitutiei, desi nu a fost validat

In contextul discutiilor despre implemntarea referendumului pe Justitiei, deputatul PNL Daniel Gheorghe sustine ca viitorul referendum de revizuire a Constitutiei ar trebuie sa prevada si redefinirea familiei in sens traditional, cu toate ca referendumul initiat de Coalitia pentru Familie in toamna anului trecut a fost invalidat de CCRdin cauza ca nu a fost atins pragul de prezenta.

Florin Luca, economistul sef celei mai mari banci de stat: 4 argumente pentru care dobanzile sunt mai mari in Romania decat in tarile vest-europene

Riscul de tara, ponderea firmelor cu risc mare care a crescut de la 21% la 30% in ultimii 10 ani), gradul redus de bancarizare si politicile BCE sunt patru din motivele pentru care creditele in Romania sunt mai scumpe decat in alte state din UE, a explicat joi economistul sef al CEC Bank, Florin Luca in cadrul conferintei Banking 365: Banca Viitorului organizata de Oxygen Events.

Unde castiga romanii cele mai mari salarii in 2019 - Topul angajatorilor

In fiecare an, platforma Undelucram. ro publica Topul angajatorilor care ofera cele mai bune salarii si oportunitati de dezvoltare profesionala pentru a arata modul in care evolueaza piata muncii din Romania de la un an la altul.

Topul celor mai mari fructe din lume. Pepenele ajuns la greutatea de 159 de kilograme

Mai multe specii de fructe de pe glob au dimensiuni si greutati considerabile. Iar de-a lungul anilor, unele dintre aceste fructe au stabilit recorduri mondiale.

Emotii foarte mari pentru Zana surprizelor, Andreea Marin: Pentru mine acum...

Andreea Marin a trecut prin clipe de groaza, dupa ce a fost nevoita sa sufere o interventie chirurgucala. Ce m-a convins sa ma operez este atentia mea constanta pentru sanatate si dorinta de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )