Libnet.ro
UNICEF

11:15

Un deputat PSD a depus peste 1.000 de amendamente la proiectul descentralizarii, din totalul de 2.004

B1 B1,
Un deputat PSD a depus peste 1.000 de amendamente la proiectul descentralizarii, din totalul de 2.004

Deputatul PSD Mircea Dobre a depus peste 1. 000 de amendamente la proiectul de lege privind descentralizarea asupra caruia Guvernul isi va angaja raspunderea, din totalul de 2. 004 amendamente inregistrate la . continuă pe B1

Un deputat PSD a depus peste 1.000 de amendamente la proiectul descentralizarii.

Deputatul PSD Mircea Dobre a depus peste 1. 000 de amendamente la proiectul de lege privind descentralizarea asupra caruia Guvernul isi va angaja raspunderea, informeaza Mediafax. 37 de parlamentari au depus 2004 amendamente la proiectul prvind descentralizarea, cele mai multe dintre acestea fiind initiate de alesi ai PSD. Deputatul PSD Mircea Dobre a inregistrat 1. 724 amendamente la proiectul de lege. Din partea UDMR au fost depuse de catre presedintele formatiunii, Kelemen Hunor, dar si de .

Antonescu: PNL isi asuma proiectul descentralizarii. Amendamentele, de mica importanta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat luni ca formatiunea pe care o conduce isi asuma proiectul descentralizarii, iar amendamentele aduse de liberali vor fi unele de importanta redusa.

UDMR, singurul partid din Opozitie care a depus amendamente la legea descentralizarii

PDL si PPDD nu au depus niciun amendament la legea descentralizarii, desi public au avut mai multe obiectii fata de proiectul de lege adoptat de Guvern. Singurul partid din Opozitie care a depus amendamente a fost UDMR.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2771 seconds )