Libnet.ro
UNICEF

11:01

Deputat PSD, in stare grava dupa ce a fost infectat cu COVID-19: A fost intubat de catre medicii de la ATI

B1 B1,
Deputat PSD, in stare grava dupa ce a fost infectat cu COVID-19: A fost intubat de catre medicii de la ATI

Deputatul PSD de Buzau Sebastian Radu se afla internat in stare grava la ATI, din cauza infectiei cu SARS-COV-2. Avand in vedere ca starea sa de sanatate s-a inrautatit , politicianul a fost transferat de. continuă pe B1

Staretul unei cunoscute manastiri din Romania, in stare grava la ATI dupa ce s-a imbolnavit de COVID

Staretul uneia dintre cele mai cunoscute manastiri din Oltenia, Lainici, este internat in stare grava, dupa ce s-a infectat cu coronavirus.

Un deputat PSD infectat cu SARS-CoV-2 se afla in stare grava. Ar fi intubat

Deputatul PSD de Buzau Sebastian Radu se afla in stare grava in spital din cauza infectiei cu SARS-COV-2, el fiind transferat de la Buzau la Spitalul Militar Central din Bucuresti.

Nelu Tataru, informatii de ultima ora despre medicul erou de la Piatra Neamt: Este in stare grava si are un test pozitiv de COVID-19

Nelu Tataru a venit cu informatii proaspete in cursul serii de luni, iar din pacate, vestile nu sunt foarte bune. Medicul Catalin Denciu a suferit arsuri pe 75% din suprafata corpului, iar acum se afla pe dializa la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles. Medicul de la Piatra Neamt a fost testat pozitiv cu COVID-19 .

Cei sase pacienti transferati de la Piatra-Neamt la Spitalul din Letcani sunt in stare grava. Medicul Carmen Dorobat: Speram ca stradaniile noastre nu sunt zadarnice

Cei sase pacienti de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt care au fost transferati la Spitalul mobil de la Letcani se afla in continuare in stare grava, iar medicii fac eforturi pentru a-i salva. Anuntul a fo.

Un calugar de la Manastirea Lainici a murit din cauza noului coronavirus, iar staretul este internat in stare grava

Un calugar de la Manastirea Lainici, din judetului Gorj, care se aflp pe Defileul Jiului, a murit din cauza COVID-19, iar staretul lacasului de cult, arhimandritul Ioachim Parvulescu, este in stare grava in urma infectarii cu SARS-CoV-2.

Accident cumplit pe DN22! O persoana a murit si alta este in stare grava

O persoana a murit si alta este in stare grava, in urma impactului dintre un autoturism si un camion.

Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul de la Piatra Neamt si transferat ieri la un spital din Belgia, este in continuare in stare grava

Medicul Catalin Denciu, ranit in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra-Neamt in timp ce incerca sa isi salveze pacientii si transferat ieri la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, este in continuare in stare grava, anunta Ministerul Sanatatii.

Care este starea de sanatate a Episcopului Salajului, dupa ce a fost infectat cu Covid-19

Episcopul Salajului, Petroniu Florea, este internat intr-un spital din Clujla sectia ATI, dupa ce a fost confirmat cu Covid-19. Cand a fost internat, starea acestuiaera stabila, potrivit.

Deputatul Sebastian Radu in stare grava, din cauza coronavirusului

Deputatul Sebastian Radu a fost confirmat recent cu COVID 19 si a dezvoltat o forma grava de boala.

Carmen Dorobat: Trei din cei sase pacienti transferati la spitalul mobil de la Letcani sunt in stare grava

Carmen Dorobat, managerul Spitalului de Boli Infectioase Iasi, a spus,castarea celor sase pacienti din incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt, care au fost transferati la spitalul de.

ştiri de la B1

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )