Libnet.ro
UNICEF

22:45

Deputat PSD Timis: Semnatarii scrisorii nu sunt oameni simpli, ci membri cu greutate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Deputat PSD Timis: Semnatarii scrisorii nu sunt oameni simpli, ci membri cu greutate

Deputatul PSD Timis, Adrian Pau, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca scrisoarea celor trei membri marcanti ai PSD care cer demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului nu este neaparat o scrisoare anti-Dragnea, ci una care ar. continuă pe Wall-Street Ro

Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea: Daca nu gasim solutii, exista riscul sa pierdem majoritatea parlamentara

Vicepresedintele PSD Adrian Tutuianu, unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii prin care se cere demisia lui Dragnea, spune ca dincolo de persoane autorii iau in calcul interesele Romaniei si ale partidului, precizand ca daca nu vor fi gasite solutii exista riscul ca PSD sa piarda majoritatea parlamentara prin plecarea mai multor social-democrati la alte formatiuni.

Deputat PSD, despre ramanerea lui Liviu Dragnea in fruntea PSD: Va duce catre prabusire si rupere totala

Unul dintre primii parlamentari PSD care si-a anuntat sustinerea neconditionata pentru scrisoarea asumata de Stanescu, Firea si Tutuianu este deputatul de Timis Adrian Pau. inca dinainte de aparitia scrisorii, Pau s-a plasat impotriva lui Liviu Dragnea. Acum, deputatul spune ca daca Liviu Dragnea nu pleaca partidul se va rupe.

Adrian Tutuianu, unul din semnatarii scrisorii anti-Dragnea, anunta cine ar putea fi noul presedinte al PSD

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor. Adrian Tutuianu, unul din semnatarii.

Adrian Tutuianu, unul din semnatarii scrisorii anti-Dragnea anunta cine ar putea fi noul presedinte al PSD

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer demisia imediataa lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea.

Adrian Tutuianu, unul dintre semnatarii scrisorii anti-Dragnea: Reprezentam un grup mai mare de lideri de organizatii judetene. Nu plecam din partid

Senatorul PSD Adrian Tutuianu sustine ca scrisoarea anti-Dragnea este sustinuta de multi lideri judeteni ai PSD si va fi discutata in sedinta Comitetului Executiv al partidului, convocat vineri la pranz.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )