Libnet.ro
UNICEF

21:30

Un deputat USR condamna PNL pentru transferurile de primari PSD

România Liberă România Liberă,
Un deputat USR condamna PNL pentru transferurile de primari PSD

Deputatul USR Ionut Mosteanu a declarat ca, in ultimele zile, peste 30 de primari social democrati s. continuă pe România Liberă

Deputat USR, atac la liberali: Doar in ultimele zile, peste 30 primari PSD s-au transferat la PNL

Deputatul USR Ionut Mosteanu acuza PNL ca a transferat, doar in ultimele zile, peste 30 de primari de la PSD. Se adauga altor zeci de traseisti - primari si viceprimari PSD transferati deja, scrie Mosteanu intr-o postare pe Facebook.

MOSTEANU: 30 de primari PSD, transferati la PNL in ultimele zile. Liberalii nu au inteles nimic din votul la europarlamentare

Deputatul USR Ionut Mosteanu precizeaza ca in ultimele zile peste 30 de primari social democrati s-au transferat la PNL si apreciaza ca liberalii nu au inteles nimic din votul la alegerile europarlamentare si prezidentiale, conform Agerpres.

Planul naucitor al USR! Ministrul PNL care va fi demis. Vor acest minister important cat mai rapid! Liberalii vor trebui sa cedeze

Dupa ce USR a reusit sa-si impuna candidatii la Sectoarele din Bucuresti, acum un alt plan este pus la cale: guvernarea. Liderii formatiunii isi doresc sa primeasca posturi intr-un viitor guvern si par convinsi ca vor obtine din nou ceea ce-si doresc.

Catalin Morosanu, candidatul PNL pentru sefia CJ Galati: Proiectul meu este unul pentru sportul de masa

Catalin Morosanu, celebrul luptator K1, s-a implicat din ce in ce mai mult in politica, in ultimii ani. A ajuns consilier judetean la Iasi din partea PNL, a candidat si la europarlamentare si a facut tot.

Ultima strigare pentru alegerile din PSD. Surse: Cum va arata noua conducere a partidului

Batalia pentru sefia PSD se da pana in ultima clipa. Astazi este ultima zi in care cei care ravnesc la functia de presedinte al PSD isi pot depune candidaturile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )