Libnet.ro
UNICEF

10:00

Deputata Gabriela Podasca, atac devastator dupa demisia din PSD

Antena3 Antena3,
Deputata Gabriela Podasca, atac devastator dupa demisia din PSD

Obedientii de serviciu ai liderului suprem au reactii violente vizavi de plecarea unor parlamentari la partidul Pro Romania, afirma deputatul Gabriela Podasca, cea care a demisionat in urma cu doua zile din. continuă pe Antena3

Gabriela Podasca, dupa plecarea din PSD: Observ cum obedientii de serviciu ai liderului suprem au avut reactii violente, unele chiar penibile

Deputatul Gabriela Podasca, recent plecata din PSD in partidul lui Victor Ponta, i-a criticat intr-un mesaj pe fostii colegi sai colegi pentru reactiile violente pe care le-au avut fata de schimbarea formatiunii de cinci fosti PSD-isti.

Mircea Titus Dobre si Gabriela Podasca au plecat de la PSD la partidul lui Ponta / Dobre: Un singur om a confiscat parlamentul si guvernul

Deputatii Mircea Titus Dobre si Gabriela Podasca au plecat de la PSD pentru a trece la partidul lui Victor Ponta,.

Victor Ponta, reactie dupa demisia lui Nicu Banicioiu din PSD: Daca ne fac tradatori cei din Corul Bocitoarelor de la Belina e foarte bine!

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa demisia lui Nicolae Banicioiu din PSD. Ponta consdiera ca Bancioiu este un mare castig pentru partidul sau, ProRomania. Din 2004 Nicu Banicioiu a fost.

Nicolae Banicioiu isi anunta demisia din PSD: Ce se intampla acum in partid nu mai are nicio legatura cu PSD

Nicolae Banicioiu si-a anuntat demisia din PSD. Parlamentarul spune ca vrea sa fie alaturi de colegii sai din guvernarea Ponta. in plus, acesta este suparat pe ceea ce se intampla. Am luat decizia de a.

Deputatul Daniel Olteanu si-a anuntat demisia din PNL

Deputul liberal Daniel Olteanu si-a anuntat, miercuri, demisia din calitatea de membru al Partidului National Liberal, informeaza Agerpres. Olteanu sustine ca gestul sau este motivat de lipsa totala de reactie a conducerii centrale a partidului in legatura cu ceea ce numeste situatia fara precedent din Organizatia Judeteana a PNL Vaslui.

Codrin Stefanescu, dupa dezertarile din PSD: Batalia cu astia de-abia a inceput!

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, reactioneaza dupa plecarile din ultimile zile din partid. Stefanescu spune ca nu doreste sa foloseasca termeni radicali despre colegii care au plecat la.

MARIAN OPRISAN, dezlantuit dupa plecarile din PSD: Merg pe mana tradatorilor! Unii nu au caracter

Organizatia PSD Vrancea, condusa de Marian Oprisan, reactioneaza dupa plecarile din partid, lansand acuzatii grave la adresa celor pe care ii catalogheaza drept tradatori la commanda Chiar in.

SCANDALUL Skripal: Declaratii SOCANTE ale fiicei fostului SPION RUS dupa iesirea din spital: Vreau sa ma intorc acasa in tara mea

Iulia Skripal, fiica fostului spion sovietic Sergei Skripal a facut primele declaratii dupa iesirea din spital. Ea a precizat ca si-ar dori sa revina in Rusia, dar vrea mai intai sa se recupereze in Marea Br.

Vlad Cosma, dupa demisia sefului DNA Ploiesti: Acesti procurori au incercat sa bage la puscarie mai multi oameni nevinovati, au fabricat probe, au torturat zeci de oameni

Fostul deputat Vlad Cosma vine cu noi acuzatii extrem de grave la adresa practicilor DNA, dupa ce Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, si fostul procuror Mircea Negulescu sunt urmariti penal intr-un dosar aflat pe ro.

Reactia lui Kovesi dupa demisia sefului DNA Ploiesti: Lucian Onea a cerut eliberarea din functie pentru a nu afecta credibilitatea institutiei

Sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, reactioneaza dupa ce procurorul Lucian Onea a demisionat de la conducerea unitatii de elita DNA Ploiesti. Potrivit unui comunicat.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2231 seconds )