Libnet.ro
UNICEF

21:15

Deputatii au adoptat Legea privind grupa I de munca, pentru cei care au lucrat in conditii grele

B1 B1,
Deputatii au adoptat Legea privind grupa I de munca, pentru cei care au lucrat in conditii grele

Camera Deputatilor a adoptat, marti, legea privind grupa I de munca, ce prevede majorarea pensiilor celor care se incadreaza in aceasta categorie, dar si pensionarea inaintea varstei stabilite prin lege, in. continuă pe B1

Deputatii au adoptat Legea privind grupa I de munca, pentru cei care au lucrat in conditii grele

Camera Deputatilor a adoptat, marti, un proiect de lege care modifica legea privind sistemul unitar de pensii publice si introduce recunoasterea grupei I de munca. Mai exact, cei care au lucrat in conditii grele, se incadreaza in grupa I de munca si au stagiu complet de cotizare, se pot pensiona mai devreme. Camera Deputatilor este forul decizional, legea merge la promulagare.

A fost adoptata legea privind grupa de munca pentru cei care au lucrat in conditii grele

Camera Deputatilor a adoptat, azi, pe articole, propunerea legislativa potrivit careia persoanele care au lucrat in conditii grele se incadreaza in grupa I de munca si se pot pensiona mai devreme, arata sursele de presa.

Parlamentul a adoptat legea privind amanarea acordarii unor certificate verzi pentru producatorii de energie regenerabila

Parlamentul a transformat in lege Ordonanta de Urgenta 57/2013 privind amanarea acordarii unui numar de certificate verzi pentru producatorii de energie regenerabila. Camera Deputatilor a adoptat marti legea, urmand ca aceasta sa fie transmisa presedintelui pentru promulgare. In general, Legea pastreaza principalele prevederi din OUG, fiind amanate temporar o parte din certificate verzi, urmand ca acestea sa fie recuperate de catre producatori incepand 1 aprilie 2017 pentru centralele hidro si solare, respectiv incepand cu 1 ianuarie 2018 pentru centralele eoliene.

Camera Deputatilor a adoptat Legea parteneriatului public-privat.

Camera Deputatilor a adoptat, marti, cu 242 de voturi pentru, 37 voturi impotriva si 40 de abtineri, proiectul de lege privind parteneriatul public-privat, informeaza Mediafax. Deputatul PDL Alexandru Nazare a precizat ca deputatii democrat-liberali au votat impotriva proiectului de lege, ei apreciind ca legea ar deschide calea pentru incheierea unor contracte netransparente si ar da atributii nejustificat de mari Departamentului pentru Proiecte de Infrastructura si Investitii .

Parlamentul a adoptat Legea parteneriatului public-privat

Camera Deputatilor a adoptat cu 242 de voturi pentru, 37 impotriva si 40 de abtineri, proiectul de lege care reglementeaza parteneriatul public-privat, anunta Mediafax. Deputatii PDL au votat impotriva,.

Sarbatorile de iarna vor fi fara zapada, chiar si pentru cei din zonele montane

Sarbatorile de iarna vor fi fara zapada, chiar si pentru cei din zonele de la munte, anunta Administratia Nationala a Meteorologiei. Depunerea unui strat de zapada este putin probabila spre perioada.

Legea privind organzarea referendumului, care prevede validarea cu participare de 30% dintre alegatori, a fost publicata luni in Monitorul Oficial. Legea intra in vigoare la un an de la publicare

Legea pentru modificare si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, promulgata sambata de presedintele Traian Basescu, a fost publicata in Monitorul Oficial de luni. Legea permite validarea unui referendum daca la urne au venit 30% dintre alegatorii inscrisi pe liste, si nu 50% dintre alegatori, cum era pina acum. Dispozitiile prezentei legi intra in vigoare la un an de la data publicarii in Monitorul Oficial, ceea ce inseamna ca un eventual referendum pentru revizuirea Constitutiei nu va putea fi organizat cu pragul de 30% odata cu alegerile prezidentiale de la sfarsitul anului viitor turul al doilea putand fi stabilit pe 14 decembrie), ci cu cel de 50%.

Legea privind exceptia de neconstitutionalitate, in dezbatere in Parlament.

Proiectul de lege privind exceptia de neconstitutionalitate urmeaza sa intre in dezbatere in Parlament. Prin aceasta lege se pot amana ani intregi, dosare de coruptie. Stire in curs de actualizare.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )