Libnet.ro
UNICEF

05:00

Deputatii au costat Romania in 2018 aproape 37 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Deputatii au costat Romania in 2018 aproape 37 de milioane de euro

Salariile, diurnele si calatoriile deputatilor din 2018 au costat Romania 175. 080 de lei, adica aproximativ 37 de milioane de euro, potrivit unor date publicate pe site-ul Camerei. continuă pe Adevărul

Deputatii au costat Romania 37 de milioane de euro in 2018

Cei 329 de deputati ne-au costat anul trecut 175. 080 de lei - aproximativ 37 de milioane de euro, arata datele publicate pe site-ul Camerei. Circa 8. 2 milioane de euro au reprezentat numai salariile. Cei.

PSD: Campania electorala a lui Iohannis Bete-n-Roate va costa Romania cate 6,9 de milioane euro pe zi

PSD afirma ca Romania pierde, in medie, 6,9 milioane de euro pe zi, fonduri europene care ar fi putut fi absorbite in zilele in care ministerele Transporturilor si Dezvoltarii nu au un ministru. incepand.

POTRIVIT SOCIAL-DEMOCRATILOR: Campania electorala a lui Iohannis va costa cate 6,9 milioane euro pe zi

Social-democratii sustin ca, incepand de azi, campania electorala a presedintelui Klaus Iohannis va costa Romania cate 6,9 milioane de euro pe zi.

ANAT: Vouchere de vacanta in valoare de 250 milioane euro, emise in 2018

Valoarea voucherelor de vacanta emise, anul trecut, in tara noastra a ajuns la 250 de milioane de euro, de aproape noua ori mai mare decat in anul 2017, dar sub pragul valoric de 400 de milioane de euro, estimat initial pentru 2018, arata datele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ANAT) primite de la Ministerul Finantelor Publice MFP), publicate marti si redate de Agerpres.

PSD: Campania lui Iohannis costa 6,9 milioane euro / zi

Partidul Social Democrat a scris pe Facebook ca Romania va trebui sa plateasca cate 6,9 milioane de euro pe zi pentru campania electorala a presedintelui Iohannis. incepand de azi, campania electorala a.

DOCUMENT Cum va acorda guvernul 500 milioane Euro unor firme si ONG-uri pentru a construi gradinite cu profil sportiv

Firme private, organizatii neguvernamentale ONG) si institutii de stat vor putea obtine de la stat fonduri nerambursabile de maximum 500. 000 de euro fiecare pentru constructia de gradinite cu profil sportiv, conform unei propuneri de hotarare de guvern pentru instituirea unei scheme de ajutoare de minimis destul de controversate, Growth.

DNA: 10 persoane, ntre care si Radu Nemes, trimise n judecata ntr-un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu de peste 31 de milioane euro

Procurorii DNA Constanta au dispus trimiterea in judecata a 10 inculpati, intr-un dosar de evaziune fiscala cu motorina in care prejudiciul cauzat bugetului de stat se ridica la peste 31 de milioane de euro, suma cu care ANAF s-a constituit parte civila in cauza. Unul dintre inculpati, Radu Nemes, a mai fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, in 2014, pentru infractiuni similare.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )