Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatii gasesc un nou motiv pentru care nu isi fac treaba: Nu au aer conditionat!

România Liberă România Liberă,
Deputatii gasesc un nou motiv pentru care nu isi fac treaba: Nu au aer conditionat!

Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Florin Paslaru, s-a plans, luni, ca parlamentarii sunt nevoiti sa lucreze fara aer conditionat. continuă pe România Liberă

Cea mai ametitoare iluzie optica: Motivul pentru care nu poti vedea toate cele 12 puncte din imagine in acelasi timp (VIDEO, FOTO)

Una dintre cele mai ametitoate iluzii optice a reusit sa faca deja inconjurul internetului si sa cucereasca milioane de internauti. Cu totii s-au intrebat care este motivul pentru care nu pot vedea.

Nu va luati dupa o copila isterica care isi doreste sa fie libera ca o muiere de 18 ani. Monica Tatoiu sare in apararea lui Boureanu in urma conflictului cu fiica sa

Scandalul de proportii care a avut loc ieri pe o strada din Bucuresti in care Cristian Boureanu si fiica sa au fost protagonisti scoate la iveala detalii nestiute pana acum. Chiar daca.

5 motive pentru care strainii vin sa lucreze in Romania. Ce ii atrage la tara noastra

Romania se dovedeste o destinatie atractiva nu doar pentru turistii straini, ci si pentru investitori sau pentru tinerii care vin sa lucreze aici. O treime dintre strainii care au ajuns in tara noastra anul trecut nu au venit ca turisti, ci in interes.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )