Libnet.ro
UNICEF

13:15

Deputatii juristi au votat impotriva inceperii urmarii penale a Rovanei Plumb

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatii juristi au votat impotriva inceperii urmarii penale a Rovanei Plumb

ACTUALIZARE 19:05 Comisia juridica a Camerei Deputatilor a votat astazi impotriva inceperii urmaririi penale a ministrului demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, dupa ce aceasta a fost audiata, alaturi de avocat, aproximativ o ora de catre deputatii juristi. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatii juristi au votat impotriva inceperii urmarii penale a Rovanei Plumb

ACTUALIZARE 21:27 Rovana Plumb: Am luat decizia sa demisionez dupa declaratiile facute de premier la televizor Ministrul demisionar al Fondurilor Europene a declarat astazi ca a luat decizia de a demisiona din functie dupa ce prim-ministrul Mihai Tudose a declarat intr-o emisiune TV ca ministrii cu probleme penale vor fi remaniati. *ACTUALIZARE 19:05 Comisia juridica a Camerei Deputatilor a votat astazi impotriva inceperii urmaririi penale a ministrului demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, dupa ce aceasta a fost audiata, alaturi de avocat, aproximativ o ora de catre deputatii juristi.

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a respins cererea DNA de urmarire penala a Rovanei Plumb in dosarul Belina

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a votat luni impotriva inceperii urmaririi penale a ministrului demisionar al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, in dosarul Belina, anunta Agerpres. Rovana Plumb a fost prezenta alaturi de avocatul sau in sedinta Comisiei Juridice. La iesirea de la Comisia Juridica, Rovana Plumb a afirmat ca Am parcurs dosarul, nu exista niciun argument care sa stea la baza unei astfel de acuzatii.

Rovana Plumb, audiata la Comisia Juridica in vederea inceperii urmaririi penale in dosarul Belina: Am subliniat in mod expres ca sunt nevinovata

Rovana Plumb a declarat, imediat dupa iesirea de la Comisia parlamentata, ca nu exista niciun argument pentru a se incepe urmarirea penala impotriva ei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )