Libnet.ro
UNICEF

09:30

Deputatii, LOVITURA pentru Klaus Iohannis: Cererea de reexaminare a legii privind statutul magistratilor a fost respinsa

B1 B1,
Deputatii, LOVITURA pentru Klaus Iohannis: Cererea de reexaminare a legii privind statutul magistratilor a fost respinsa

Deputatii din Comisia juridica au respins luni cererea de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis asupra modificarilor la Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, informeaza. continuă pe B1

Politic show: O saptamna grea pentru Klaus Iohannis;De ce s-ar opune Tariceanu suspendarii lui Iohannis;Sedinta tensionata luni la PNL. Se vrea debarcarea lui Orban

Hellvig trebuie sa explice natura relatiei sale cu Dragnea. Lucian Stanciu Viziteu, membru in Comisia de control al SRI, a anuntat ca va solicita. Primul lider din PNL care recunoaste ca vrea sa-i ia locul lui Orban. Prim-vicepresedintelui PNL Sector 2, Viorel Catarama a declarat, vineri, ca isi va.

Klaus Iohannis a contestat la Curtea Constitutionala legea CSM, dupa ce Parlamentul a respins cererea de reexaminare

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat vineri Curtea Constitutioala cu privire la modificarea legii 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii CSM), dupa ce, la finalul lunii iunie, Senatul, in calitate de for decizional, a respins cererea de reexaminare formulata de presedinte.

Presedintele Iohannis cere reexaminarea legii privind Statutul judecatorilor si procurorilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis vineri, Parlamentului, spre reexaminare, actul normativ care modifica si completeaza Legea nr. 303/2004 privind Statutul judecatorilor si procurorilor. El arata in cererea.

Iohannis cere reexaminarea legii privind Statutul judecatorilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis astazi, Parlamentului, spre reexaminare, actul normativ care modifica si completeaza Legea nr. 303/2004 privind Statutul judecatorilor si procurorilor.

Iohannis cere reexaminarea legii privind Statutul judecatorilor

Presedintele Klaus Iohannis a trimis astazi, Parlamentului, spre reexaminare, actul normativ care modifica si completeaza Legea nr. 303/2004 privind Statutul judecatorilor si procurorilor.

Iohannis, LOVITURA pentru PSD: A atacat la CCR inca una dintre Legile Justitiei

Presedintele Klaus Iohannis a atacat la Curtea Constitutionala Legea pentru modificarea si completarea Legii nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii. Sesizarea presedintelui: Legea pentru.

LOVITURA pentru Dragnea! UDMR: NU exista motive pentru SUSPENDAREA lui Iohannis

Liviu Dragnea a declarat ca suspendarea lui Klaus Iohannis trebuie sa fie o optiune serioasa. Nu de aceeasi parere par sa fie UDMR-istii, care au sustinut de mai multe ori pana acum coalitia PSD-ALDE.

Motivul pentru care Klaus Iohannis nu a facut personal anuntul privind demiterea sefei DNA

Senatorul PSD,Serban Nicolae, a declarat luni ca, in opinia sa, presedintele Klaus Iohannis s-a jenat sa faca anuntul in legatura cu revocarea sefei DNA, din cauza atacurilor sefului statului la adresa.

Ct de serioasa este optiunea de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis si care sunt sansele sa se realizeze. Ce vrea Tariceanu n schimbul suspendarii

Scenariul suspendarii presedintelui a fost relansat la sfarsitul saptamanii de catre liderul PSD, Liviu Dragnea, nemultumit ca presedintele Klaus Iohannis nu a semnat inca decretul de revocare al sefei DNA. Care sunt sansele ca un astfel de demers sa fie pus in aplicare? in actualul context politic, suspendarea pare greu de realizat dupa ce UDMR a anuntat ca nu este de acord iar partenerul de Coalitie, Calin Popescu Tariceanu, nu are interes sa o sustina. Surse politice convergente au declarat pentru Hotnews. ro ca exista un scenariu in care Tariceanu ar fi de acord cu suspendarea, insa si acesta este greu de pus in practica.

Ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa plateasca statului 1,2 milioane de lei, bani incasati pe chirii

In cadrul unei conferinte desfasurate la Bistrita, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis sa plateasca 1,2 milioane de lei, reprezentand chiriile pe care acesta le-ar fi incasat in perioada 2001-2015 pentru un imobil situat in Sibiu.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )