Libnet.ro
UNICEF

00:07

Deputatii si senatorii voteaza marti, in plen reunit, pensiile speciale pentru parlamentari

Hotnews Hotnews,
 Deputatii si senatorii voteaza marti, in plen reunit, pensiile speciale pentru parlamentari

Proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor va fi dezbatut si votat marti, in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului care are loc marti la ora 12. 00, la o luna si jumatate dupa ce a depus de catre initiatori. PSD Petre Daea, unul dintre initiatori, a explicat la momentul depunerii proiectului ca legea prevede ca un fost deputat sau senator care a avut trei mandate va primi o indemnizatie speciala de peste 4. 000 de lei, iar pentru un mandat va primi circa 1. 500 de lei. Initiativa legislativa este inspirata, potrivit acestuia, din legea Parlamentului European. continuă pe Hotnews

Parlamentarii isi voteaza pensiile speciale in plenul de marti. Cati bani vor primi in plus

Senatorii si deputatii mai fac un pas spre pensiile speciale. Conducerile Camerei Deputatilor si Senatului au fost deja convocate, iar marti vor fi dezbatute pensiile speciale. Ministrul Muncii, Rovana Plumb,.

Pensiile speciale, pe masa parlamentarilor

Parlamentul va discuta, marti, raportul privind pensiile speciale ale parlamentarilor, a declarat liderul deputatilor PNL Ludovic Orban, aratand ca PNL a solicitat ca acest proiect sa nu fie introdus pe ordinea de zi.

Parlamentarii isi voteaza pensiile speciale. Bugetul, pus in dificultate daca legea va trece de Parlament

Parlamentarii isi voteaza maine pensiile speciale, in ciuda scandalului provocat de proiectul de lege. Controversatul proiect le acorda senatorilor si deputatilor bani in plus la pensie, in functie de numarul.

Legislativul discuta astazi proiectul privind pensiile speciale ale parlamentarilor

Proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor va fi dezbatut si votat astazi in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, a declarat liderul deputatilor PNL Ludovic Orban, aratand ca PNL a solicitat ca acest proiect sa nu fie introdus pe ordinea de zi.

Camerele Parlamentului se reunesc marti in sedinta comuna. Proiectul privind pensiile speciale se afla pe ordinea de zi

Cele doua Camere ale Parlamentului se vor reuni marti in sedinta comuna. Proiectul de lege privind pensiile speciale pentru parlamentari se afla si el pe ordinea de zi, transmite Agerpres. Liberalii au.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3542 seconds )