Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatii au votat, marti, Legea RCA. Ce modificari majore sunt prevazute in lege

România Liberă România Liberă,
Deputatii au votat, marti, Legea RCA. Ce modificari majore sunt prevazute in lege

Deputatii au adoptat, marti, Legea privind asigurarea RCA. Asiguratii vor avea posibilitatea sa contracteze o polita de asigure pe o perioada cuprinsa intre o luna si 12 luni, sa o suspende pe perioada imobilizarii vehiculului si sa fie despagubiti indiferent de service-ul la care merg. continuă pe România Liberă

Deputatii au votat, marti, Legea RCA. Ce modificari majore sunt prevazute in lege

Deputatii au adoptat, marti, Legea privind asigurarea RCA. Asiguratii vor avea posibilitatea sa contracteze o polita de asigure pe o perioada cuprinsa intre o luna si 12 luni, sa o suspende pe perioada imobilizarii vehiculului si sa fie despagubiti indiferent de service-ul la care merg.

Legea RCA a fost adoptata de Parlament

Camera Deputatilor a adoptat astazi Legea RCA privind asigurarea obligatorie de raspundere civila auto pentru prejudicii produse tertilor prin accidente de vehicule si tramvaie, conform unui comunicat de presa trimis Redactiei de Autoritatea de Supraveghere Financiara.

Deputatii au votat cresteri de salarii cu 20% pentru mai multe categorii de personal

Plenul Camerei Deputatilor a votat marti cresterea salariilor brute, cu 20%, pentru mai multe categorii de personal, printre care personalul din cadrul Agentiei Nationale pentru Protectia Mediului, agentiile judetene pentru protectia mediului, Garzii nationale de Mediu si Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii si din cadrul Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului. De asemenea, s-a votat ca medicii din sistemul de aparare, ordine publica si securitate nationala, indiferent de functia pe care sunt incadratti, sa poata opta, in locul salariului de functie, gradatiilor si salariului de comanda, pentru salariul de baza potrivit prevederilor din familia ocupationala Sanatate.

Asociatia service-urilor auto cere deputatilor sa modifice legea RCA pentru a evita aparitia unui blocaj

Asociatia Societatilor de Service Auto Independente ASSAI) a anuntat luni ca a solicitat comisiei de Buget Finante din Camera Deputatilor modificarea a doua articole din legea care reglementeaza asigurarile auto obligatorii RCA, inainte de a fi votata in plen.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )